(Poistunut julkaisusta)

Myyjä, Go On Oulu
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020
Etsimme asiakkaallemme Kempeleeseen
MYYJÄÄ
sekä kokoaikaiseen, että osa-aikaiseen työsuhteeseen.

iHelp Kännykkäkauppa Oy on operaattorien liittymien, tv-pakettien, älypuhelinten, sekä tablettien huoltoon ja myyntiin erikoistunut liike Kempeleessä. IHelp palvelee asiakkaitaan sekä arkisin, että viikonloppuisin vilkkaassa kauppakeskuksessa Zeppeliinissä. Työaikasi ovat viikonpäivistä riippuen klo 10-20 välillä.

Pääsääntöisiin työtehtäviisi kuuluvat operaattoreiden palvelutuotteiden, matkapuhelimien ja muiden elektroniikkatuotteiden, sekä oheistarvikkeiden myynti. Toivomme sinulta reipasta asennetta työntekoon, sekä asiakaspalveluhenkisyyttä ja loistavia vuorovaikutustaitoja.
Arvostamme aiempaa, mahdollista asiakaspalvelu- ja myyntikokemusta, mutta se ei ole vaatimus työn saannille. Oma persoonasi ja intosi oppia uutta ovat tärkeämpää, kuin aiempi työkokemuksesi!

Tarjoamme sinulle:

- Loistavat työkalut myyntityöhön ja siinä onnistumiseen
- Tsemppaavan työyhteisön ja mukavat työkaverit
- Perusteellisen perehdytyksen työtehtäviin
- Pohjapalkan ja hyvän myyntiprovision.

Odotamme sinulta:

- Aitoa kiinnostusta myyntityötä kohtaan
- Asiakaspalveluhenkisyyttä
- Motivaatiota ja halua kehittyä operaattorialan ammattilaiseksi
- Sitoutumiskykyä pidempäänkin työsuhteeseen


Työt alkavat: Heti
Palkkaus: Sopimuksen/kokemuksen mukaan
Työn kesto: n. 3-6 kk, mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Mikäli koet olevasi etsimämme tekijä, jätäthän hakemuksesi heti osoitteessa www.go-on.fi. Ole nopea, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antavat Go On Oulun HR-asiantuntijat Ronja Järvelä: +358 40 054 8811, sekä Ulla Kolehmainen: +350 44 330 8824. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.