(Poistunut julkaisusta)

Myyjä, Gigantti Helsinki (1kpl)
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Etsitkö töitä syksylle 2018? Haemme nyt energistä ja positiivista MYYMÄLÄ MYYJÄÄ Gigantin tavaratalomyymälään Helsingin Itäkeskukseen!

Toimeksiantajan kuvaus

Gigantti on osa Norjalaista Elkjøp-konsernia ja yksi suurimmista kodinelektroniikan myyjistä Suomessa. Toimipisteitä on Suomessa 40 ja ne työllistävät noin 700 henkilöä. Palvelukokonaisuuden täydentämiseksi Gigantti tarjoaa lisäpalveluina myös tuotteiden kotiinkuljetuksen, asennuspalvelut ja tuoteturvan.

Tehtävän kuvaus

Haemme tällä hetkellä Itäkeskuksen Gigantin tavratalomyymälään energistä ja palveluhenkistä MYYMÄLÄ MYYJÄÄ monipuoliseen tehtävänkuvaan. Tulet työskentelemään matkapuhelin- ja liittymäpisteella. Tehtävä on osa-aikainen 20h/vk. Työvuorot painottuu iltoihin ja viikonloppuihin, joten työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle.

Myyjän tehtävässä vastaat tavaratalossa aktiivisesta asiakaspalvelusta, myynnistä ja tuote-esittelystä. Huomioithan, että tehtävä ei ole uusasiakasmyyntiä, vaan myyntiagentti kartoittaa asiakkaan tarpeiden mukaiset ratkaisut. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo. 08.00 - 21.00 välille ja lauantaisin klo. 10.00 - 18.00 välille.

Uniflex toimii työnantajana työsuhteessa. Työ alkaa perehdytyksellä syksyllä tai mahdollisimman pian, ja kestää joulukuulle. Tämän jälkeen on olemassa mahdollisuus jatkaa työsuhdetta. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Itäkeskuksessa.

Tarjoamme sinulle

- koulutuksen tehtävään
- 20 h/vko
- palkkaus kaupan alan TES+bonus
- inostavan ja nuorekkaan työympäristön
- mahdollisuuden kehittyä ja edetä asiakasyrityksen sisällä

Työntekijän profiili

Etsimme henkilöä, jolla on aikaisempaa kokemusta matgkapuhelimien- ja matkapuhelinliittymien myyntityöstä, mutta vieläkin tärkeämpää on oma asenteesi. Pystyt työskentelemään joustavasti vuorotyössä myymälän aukioloaikoina. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Työntekijänä olet aktiivinen ja itseohjautuva tiimipelaaja. Haluat aina ylittää asiakkaan odotukset ja samalla kehittää omia myyntitaitojasi päivä päivältä paremmiksi. Sinulla on loistava asenne työntekoa kohtaan ja viihdyt hyvin rennossa työporukassa.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään pian ja jätä CV:si järjestelmään. Täytämme tehtävän heti oikean henkilön löydyttyä. Pääset hakemaan tätä tehtävää oheisella sähköisellä hakulomakkeella. Uniflexilta Tiina Janerko vastaa rekrytointiprosessista. Ota meihin yhteyttä arkisin klo 9-15 puh. 040 689 3200. Tehtävää pääset hakemaan oheisesta linkistä.

 Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi