(Poistunut julkaisusta)

Myyjä Full House Europe Oy:lle
FHE Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

FHE Oy täydentää uuden toimipisteensä myyntitiimiä kunnianhimoisella tekijällä!

Full House Europella myyjän päivittäiseen työhön kuuluu potentiaalisten henkilöpuolen asiakkaiden, jotka ovat pyytäneet yhteydenottoa, kontaktointi puhelimitse. Työssä ei soiteta lainkaan ”kylmiä soittoja”, vaan kontaktit ovat valmiina ja asiakkaiden kiinnostus on sitä kautta taattu.

Tuotteeseen voi tutustua sivustolla https://fi.fxgm.com/. Kyse on yksityishenkilön sijoittamisesta pääasiassa raaka-aineisiin sekä valuuttoihin ja tehtävässä sinulla on myynnillisen asiakaspalvelijan rooli.

Sovit tehtävään, jos olet aktiivinen, myynnillinen ja asiakaspalveluhenkinen. Sinulla on reipas asenne, tunnet olosi kotoisaksi puhelintyöskentelyssä ja haluat oppia lisää finanssialasta.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, valmiit kontaktit, mukavat työkaverit ja hyvän työilmapiirin sekä mahdollisuuden urakehitykseen.

Palkkaus koostuu kiinteästä pohjapalkasta, 1700 eur, jonka päälle tulevat tuntuvat bonukset FHE:n bonusmallin mukaisesti. Työsuhde on vakituinen ja solmitaan suoraan FHE Oy:n kanssa.

Hae paikkaa heti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Voit lukea lisää yrityksestä: www.fheoy.com

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Niko Sulonen, niko.sulonen@barona.fi