(Poistunut julkaisusta)

Myyjä, Forever Lahti Oy
Forever Lahti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019
Forever on kotimainen, yli 20 vuoden kokemuksella korkeatasoisia liikuntapalveluita tarjoava kuntoklubiketju. Forever on osa Pihlajalinna-konsernia. Yrityksemme kasvaa voimakkaasti ja etsimme jatkuvasti uusia liikunta-alan osaajia edistämään suomalaisten hyvinvointia.

Haemme joukkoomme nyt MYYJÄÄ vastaamaan klubimme uusasiakashankinnasta ja hyvinvointipalveluiden myynnistä.

Toimintamme ytimessä on onnistuminen. Tämä on harvoin vahinko tai onnekas sattuma: olemme rakentaneet ainutlaatuisen asiakaspolun, jossa asiakkaasta välitetään, huolehditaan ja ohjataan kohti tavoitteita.

Palvelutarjontaamme kuuluu mm. ainutlaatuinen asiakkaiden onnistujapolku, Suomen suosituinta yksilövalmennusta, markkinoiden monipuolisin lajitarjonta, fysioterapia, ryhmäliikuntaa vauvasta vaariin sekä ainutlaatuiset motivointituotteet - haemme asiakkaan vaikka kotoa.

Tehtäväsi onnistumispolulla
Työtehtäviisi kuuluu liidien hankinta, tapaamisten sopiminen ja uusien asiakkuuksien myyminen. Varmistat omalta osaltasi jokaisen uuden asiakkaan onnistuneen liikunnan aloituksen kuntoklubillamme.

Toivomme sinulta
Hakijoilta odotamme hyviä ihmissuhdetaitoja, myyntihenkisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä positiivista asennetta. Myyntikokemus ja liikunta-alan tuntemus lasketaan eduksi.

Tarjoamme sinulle
Foreverilla pääset työskentelemään alan innovatiivisimmassa yrityksessä, kannustavassa ja viihtyisässä työilmapiirissä sekä korkeatasoisissa puitteissa. Tarjoamme alan parhaan koulutuksen ja kannustavan palkkiojärjestelmän. Samalla pääset nauttimaan voimakkaasti kehittyvästä alasta ja sen monista mahdollisuuksista.


Kyseessä on vakituinen kokoaikatyö, joka sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos olet etsimämme henkilö, jätä heti hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja Forever Kuntoklubilta antaa mielellään Anssi Pesonen, puh. 043 824 6808, anssi.pesonen@foreverclub.fi.