(Poistunut julkaisusta)

Myyjä Fiskars Shop, kesätyö, Fiskarsin Ruukki
Fiskars Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Fiskars Groupissa teemme arjesta ainutkertaista. Liityy joukkoomme ja tartu mahdollisuuteen tehdä arjesta ainutkertaista!

Fiskars Shop Fiskarsin Ruukissa etsii kesäksi tiimiinsä iloisia ja energisiä

MYYJIÄ

Myymälässämme edustat ikonisia tuotteitamme ja autat asiakastamme löytämään juuri hänelle sopivat tuotteet. Tuot esiin brändiemme monipuolisuuden ja monimuotoisuuden ja tätä kautta rakennat asiakkaillemme ainutkertaisen ostokokemuksen jokaisen asiakaskohtaamisen myötä. Vahvistat Fiskarsin lifestyle-brändien asemaa suosittelemalla heille oma-aloitteisesti erilaisia tuotteita ja niiden yhdistelmiä. Viihdyt ihmisten parissa ja aurinkoinen asiakaspalveluasenteesi näkyy myös kiireen keskellä.

Asiakaspalvelun ja myynnin lisäksi osallistut myymälän muihin tehtäviin kuten kattausten ja esillepanojen rakentamiseen. Täydennystilaukset, tavarantoimitusten purkaminen, myymälän avaaminen ja sulkeminen sekä kassan hoitaminen ovat luontainen osa työtäsi.

Olet aktiivinen ja ulospäinsuuntautunut ja jo olet, tai haluat kehittyä vahvaksi myynnin- ja asiakaspalvelun ammattilaiseksi. Tiedät omaavasi erinomaiset yhteistyötaidot sekä oma-aloitteisen työskentelyotteen. Perehdytämme sinut tuotteisiimme, mutta mahtavaa jos sinulla on jo aiempaa tuntemusta brändeistämme. Olet niistä innostunut ja palat halusta päästä kertomaan tarinoista niiden taustalla asiakkaillemme. Positiivinen asenteesi ei muutu kiireessäkään ja nautit työskentelystä myös monien kansainvälisten asiakkaidemme parissa.

Olet suorittanut vähintään lukiotasoisen tai kaupallisen koulutuksen ja omaat jo mahdollisesti hieman kokemusta asiakaspalvelusta, myyntitehtävistä ja ehkä myös visuaalisista tehtävistä. Työkielinäsi käytät sujuvasti ainakin suomea ja englantia, ruotsin osaaminen luetaan eduksi. Lisäksi arvostamme myös muuta mahdollista kielitaitoasi.

Fiskars Shopissa pääset työskentelemään Suomen arvostetuimpien brändien ja tuotteiden parissa. Koulutamme myymälähenkilökuntaamme jatkuvasti, joten tiimissämme on vain huippuammattilaisia ja sellaisiksi haluavia. Lisäksi tarjoamme hyvät työsuhde-edut.

Tehtävä on määräaikainen kesätyö ja  työt alkavat vaiheittain 4.5.2020 ja kestävät noin 6.9.2020 asti.  Viikkotyöaika on 10-37,5 h. Iittala-myymälöissämme noudatamme kemianteollisuuden työehtosopimuksesta johdettua sopimusta, joten tehtävän palkkaus muodostuu voimassa olevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja Iittala-myymälöistä sekä myymälöiden sijainnista löydät osoitteesta https://www.iittala.com/fi/fi/myymalat. 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, kuitenkin 29.2.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivimman tiimivahvistuksen löytyessä.

Liity joukkoomme tekemään arjesta ainutkertaista!