(Poistunut julkaisusta)

Myyjä Finlayson joulusesonki pääkaupunkiseutu
Finlayson Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Joulun aika näkyy myös Finlayson myymälöissä. Etsimmekin osa-aikaisia myyjiä pääkaupunkiseudun Finlaysonin -myymälöihin sesonkiluonteiseen työhön.

Etsimme sinua myyjä Finlaysonin joulusesonkiin. Pääkaupunkiseudun myymälöissä myyjien sopimustuntimäärät ovat väliltä 5-25 h/vko. Kerrothan hakemuksessasi, mikä viikotuntimäärä sinulle on sopiva. Palkkaus on Kaupan tes:in mukaan. Työt alkavat marras-joulukuun aikana ja kestävät noin tammikuun 2021 loppuun asti. Työsuhteiden kesto voi vaihdella myymälöittäin.

Työ edellyttää kokemusta myyntityöstä sekä itsenäistä otetta ja vastuullista asennetta omaan työpanokseen. Hyvät tietotekniset taidot auttavat sinua työssäsi: käytät muun muassa sähköpostia raportoimiseen ja ohjeistuksien seuraamiseen sekä kassan käyttö ja tilitykset kuuluvat päivittäiseen arkeesi. Parhaiten myynti ja asiakaspalvelu sujuvat iloisella ja rohkealla asenteella, mutta myös osaamisella.

Olen sesonkimyyjä joten:

-Ymmärrän mitä sesonkityö tarkoittaa, olen joustava työvuorojen suhteen

-Työskentelen mielelläni itsenäisesti että tiimin kanssa

-Myynti sekä asiakaspalvelu ovat minulle sydämen asia

-Teen myyntityötä, koska nautin siitä ja olen siinä hyvä. Haluankin haastaa itseäni onnistumaan aina vaan paremmin ja työni tulos näkyy myös lukuina!

-Viihdyn myymäläympäristössä ihmisten keskellä ja tiedän mitä tarkoittaa, että työympäristöni on kunnossa ja näyttää hyvältä.

-Suhtaudun uusiin asioihin, ihmisiin ja nopeisiin muutoksiin avoimesti ja näen ne mahdollisuuksina

-Osaan toimia myös itsenäisesti ohjeiden perusteella ja etsin aina mahdollisuuksia kehittyä työssäni

Tulet saamaan Finlaysonilta kattavan perehdytyksen innostavaan ja inpiroivaan työyhteisöön, tuotteisiin ja työtehtäviin.

Jos tunnet inspiroituvasi joulusesongin myyntityöstä, hae paikkaa alla olevan linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikat täytetään pikaisesti. Seuraathan sähköpostiasi, koska seuraavaan vaiheeseen kuuluvat videohaastattelu kysymykset.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista.

Tuotteemme, tarinat tuotteiden ja kuosien takana sekä kantaaottavat kampanjat saavat meidät itsemmekin innostumaan aina uudestaan. Tervetuloa mukaan tekemään maailmasta hieman parempi paikka olla ja elää meille kaikille.