(Poistunut julkaisusta)

Myyjä finanssialalle
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2018

Etsimme nyt finanssialan asiakasyrityksellemme aktiivista myyntihenkilöä menestymään ja kasvamaan Helsingin keskustan toimipisteeseen.

Työssäsi tarjoat parhaat sijoittamisen ja säästämisen ratkaisut ja huolehdit kokonaisvaltaisesti asiakassuhteista. Päivittäisessä työssäsi kontaktoit jo olemassa olevia asiakkaitamme ja uusia potentiaalisia asiakkaita pääosin puhelimitse. Tarvittaessa järjestät myös tapaamisia kasvotusten.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- tai myyntitehtävistä sekä finanssialan tuntemusta. Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin oikea asenne, aktiivinen ote työhön, into oppia uutta ja halu menestyä. Tehtävä edellyttää kaupallista koulutusta.

Asiakkaamme tarjoaa vakituisen työn vakavaraisessa ja menestyvässä finanssialan konsernissa ja kilpailukykyisen palkkauksen. Tehtävässä on erinomaiset etenemismahdollisuudet ja yritys panostaa vahvasti myös henkilökuntansa kouluttamiseen.

Asiakasyrityksemme on yksi arvostetuimmista finanssialan yhtiöistä, jossa työskentelee lukuisia rahoitusalan ammattilaisia. Lisätietoja tehtävästä antaa haastatteluvaiheessa Baronan Rekrytointikonsultti Julia Harjula: julia.harjula@barona.fi

Hae paikkaa heti! Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.