Myyjä Euromaster Konala
Go On Helsinki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2021

Euromaster kuuluu Michelin-konserniin ja on yksi maamme johtavia rengasalan yrityksiä. Tunnettujen rengasmerkkien lisäksi tarjoamme kaikki rengasalan palvelut sekä autohuoltopalveluita. Euromasterilla on Suomessa yli 80 toimipistettä.

Onko hyvä myynti lähellä sydäntäsi? Haluatko olla luomassa hyvää mieltä ja tuottaa loistavia asiakaskokemuksia asiakkaillesi? Pystytkö tekemään töitä maaliskuun lopulta toukokuun lopulle kokopäiväisesti? Hienoa, lue ihmeessä lisää!

Haemme nyt Euromaster Konalan toimipisteelle

MYYJÄÄ

Syksyn rengassesonkiin.

Työtehtäviisi kuuluvat rengasmyynnin + autohuollon myynnin työtehtävät sekä muut yleiset asiakaspalvelutehtävät.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta myynnillisistä työtehtävistä, oma-aloitteista työotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Sinun ei tarvitse vielä olla myynnin ammattilainen vaan tärkeintä on halusi kehittyä sekä asenteesi myyntityötä kohtaan. Pieni pilke silmäkulmassa on iso etu!.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen sopimuspalkan, saat tehdä töitä sesongin kiireisimpänä aikana joka arkipäivä klo 8-18 välisenä aikana sekä myös lauantaisin. Ylityökorvaukset luonnollisesti maksetaan, joten tässä tehtävässä voit tehdä hyvän tilin! Tässä tehtävässä työllistyt määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen Go Onin kirjoille ja pääset välittömästi myös Go Onin kattavan henkilöstöetuohjelman piiriin. Työssäsi sinua tukee Euromasterin ammattitaitoisen työporukan lisäksi myös Go On Helsingin HR-tiimi.

Mikäli kiinnostuit, laita heti hakemuksesi palkkatoiveineen tulemaan hakuilmoituksessa olevasta linkistä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Laitathan hakemuksesi siis ripeästi! Huomioithan, että emme voi käsitellä sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia tietosuojasyistä. Lisätietoja antaa Go On Helsingin tiimi p. 020 779 8893, arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1495261
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki