(Poistunut julkaisusta)

Myyjä, Eurobiker, Vantaa
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021
Oletko kiinnostunut myynnistä ja moottoripyöristä? Onko myynti ja asiakaspalvelu vahvuutesi? Etsimme osa-aikaista sesonkimyyjää ajovarusteiden maahantuontiin ja vähittäismyyntiin erikoistuneeseen yritykseen! Tämä on loistava mahdollisuus kerryttää kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä, vaikkapa opintojen ohella. Lue lisää ja hae heti - paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä!
KUVAUS
Tässä työtehtävässä tulet työskentelemään myymälässä asiakasrajapinnassa, auttaen asiakasta löytämään hänelle tarvittavat tuotteet ja ratkaisut. Työ sisältää myyntiä ja asiakapalvelua, kuitenkaan myymälän siisteyttä ja tuotteiden esillepanoa unohtamatta. Kyseiseen tehtävään etsitään oma- aloitteista tekijää, joka on kiinnostunut moottoripyöristä ja haluaa päästä työskentelmään näihin liittyvien lisävarusteiden parissa. Työ on määräaikainen 8.3.2021-15.8.2021, 10h/vk (vuoroja voi olla enemmänkin, mutta tämä tarjotaan minimissään). Työvuorot painottuvat maanantaille, keskiviikoille, perjantaille sekä lauantaille, sillä viikonloput ovat kaikista kiireisintä aikaa.

Tarjoamme


* Pienen tiimin, jossa pääset osallistumaan monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin
* Etualan näkymän moottoripyörien lisävarusteidein myyntiin
* Kokemusta myyntiin ja asiakaspalveluun


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä
TYÖNKUVA

* Asiakaspalvelu ja myynti
* Myymälän siisteydestä huolehtiminen
* Tuotteiden esillepano
* Monipuolinen osallistuminen liikkeen päivittäiseen toimintaan

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Tässä työssä kiinnostus moottoripyöriä kohtaan ja halu tehdä kauppaa ovat koulutustaustaa tärkeämpiä. Mikäli tunnistat itsesi toimeen tarttuvaksi, vastuuntuntoiseksi ja asiakaspalveluhenkiseksi tyypiksi, voit olla etsimämme. Hyvät tietotekniset valmiudet ja kyky kommunikoida sujuvasti suomen ja englannin kielellä ovat työstä suoriutumisen edellytyksiä. Aiempi kokemus asiakaspalvelu- ja myyntityöstä nähdään isona etuna. Pitkää työkokemusta tärkeämpänä koemme kuitenkin reippaan asenteen ja omatoimisen työotteen.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Kiinnostusta moottoripyöriä kohtaan - oma harrastuneisuus nähdään etuna
* Myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä
* Toimeen tarttuva ja omatoiminen työote
* Hyvät tietotekniset valmiudet
* Sujuvasti suomen ja englannin kieli


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Muuta tietoa


* Aloitus: 8.3.2021
* Kesto: 15.8.2021
* Sijainti: Antaksentie 4 B, 01510 Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Eurobikerin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Eurobiker Oy on vuodesta 2001 lähtien toiminut yritys, joka on erikoistunut ajovarusteiden maahantuontiin ja vähittäismyyntiin.