(Poistunut julkaisusta)

Myyjä eräilyn ja retkeilyn erikoisliikkeeseen
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Oletko sinä myyntihenkinen asiakaspalvelija? Nautitko ihmisten kanssa työskentelystä ja haluat tehdä asiakkaiden harrastuksista parempaa?

Etsimme osa-aikaista myyjää loppuvuoden ajaksi ulkoilun, retkeilyn ja armeijaylijäämän erikoisliikkeeseen. Toivomme sinun olevan innokas asiakaspalvelija, joka tekee parhaansa löytääkseen asiakkaalle laajasta tuotevalikoimasta juuri ne oikeat ratkaisut. Aiempi kokemus myyjän ja asiakaspalvelijan tehtävistä on plussaa, mutta ei edellytys. Tärkeintä on aito innostus myyntityöhön ja reipas asenne!

Toimenkuvaan kuuluu muun muassa asiakaspalvelu sekä kassan ja myymälän hoitaminen. Työtä tehdään pääasiallisesti arkipäivisin mutta myös lauantaisin saattaa olla vuoroja tarjolla. Työt alkavat loka-marraskuun vaihteessa.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Toimi siis nopeasti ja lähetä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Maiju Pussinen, sähköpostitse maiju.pussinen@adecco.fi .