(Poistunut julkaisusta)

Myyjä Elisan myyntipisteelle, pääkaupunkiseutu
Elisan Myyntipisteet

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017

Etsitkö hyvin palkattua työtä opiskelujen oheen tai haluatko muutoin lisäansioita?
Vahvistamme Elisan myyntitiimiä pääkaupunkiseudulla ja mukaan mahtuisi reipaita ja tuloshakuisia, aktiivisesta ständimyynnistä innostuneita
MYYNNIN TAITAJIA

Tärkein tehtäväsi on Saunalahden mobiili- ja laajakaistapalveluiden sekä mm. Elisa Viihde -palvelun myynti tavaratalojen ja kauppakeskusten asiakkaille. Saunalahti on Elisan kuluttaja-asiakkaille suunnattu tuoteperhe, johon kuuluvat monipuoliset internet - ja matkapuhelinpalvelut.

Tarjoamme sinulle työn alan johtavassa suomalaisessa yrityksessä, ICT-alan työehtosopimuksen mukaisen tuntipalkan ja alan parhaat myyntibonukset. Hyvien myyjien keskiansiot Elisan myyntineuvottelijalla liikkuvat 25-30e/h. Kilpailukykyiset tuotteet auttavat sinua tuloksellisessa myynnissä ja kattavan perehdytyksen sekä osaavan, energisen myyntitiimin tuen. Tarjoamme vakituisen, pitkäkestoisen työsuhteen ja työnantajan, joka pitää huolta työntekijöistään. Pääsääntöisesti töitä tehdään 30h/vko mutta tarjoamme mahdollisuuden työskennellä osa-aikaisesti pienemmillä tunneilla elämäntilanteiden muuttuessa.

Sinulta odotamme positiivista- ja rohkeaa asennetta. Sinulla on hyvällä tavalla kilpailuhenkeä ja nautit uusista asiakaskontakteista. Haluat kasvaa operaattorialan osaajaksi ja olet aidosti kiinnostunut tavoitteellisesta myyntityöstä. Haluamme auttaa sinua kasvamaan huippumyyjäksi, jos et sitä vielä ole!

Mikäli haluat myynnin sykkeeseen osaksi energistä Elisan myyntitiimiä, haethan tehtävään Baronan hakuväylän kautta välittömästi, sillä haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa syyskuun alussa. Ensisijaisesti haemme tekijää Vantaan Myyrmannin myyntipisteelle.

Lisätietoja antaa tarvittaessa maanantaista keskiviikkoon klo 13-15 Johanna Peltomaa, 044 5171 065

Työ Elisan myyntipisteellä edellyttää vähintään 18 vuoden ikää. Tehtävään valitusta teetetään henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.