(Poistunut julkaisusta)

Myyjä Dna Kauppa Lohja Kesätyö
DNA Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2017

DNA on yhdistelmä uusinta osaamista ja vuosikymmenten kokemusta. Vaadimme toiminnaltamme mutkatonta palveluasennetta, tehokkuutta ja toimintavarmuutta. Menestystä mittaamme asiakkaiden tyytyväisyydellä.DNA Kauppa on matkapuhelimia, tarvikkeita ja DNA-operaattorituotteita mutkattomasti tarjoava valtakunnallinen ketju. Päämäärämme on tuoda kilpailukykyiset matkapuhelinpalvelut tunnetuksi lähellä asiakasta ja tehdä asioiminen niiden kanssa toimivaksi.

DNA:lla on yli 3 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon asiakkuutta. DNA Oy on markkinoiden nopeimmin kasvava matkapuhelinoperaattori.

Haemme nyt kokoaikaista KESÄMYYJÄÄ Dna Kaupan myymälään Lohjalle. Työt alkavat sopimuksen mukaan keväällä ja jatkuvat elokuun loppuun.

Hakemamme henkilö on:

-aktiivinen ja ulospäin suuntautunut

-sanavalmis

-supliikki ja asiakaslähtöinen myyjä

-hyvä suomenkielentaito ja vähintään 18 vuoden ikää

Arvostamme tuloshakuista asennetta ja myyntihenkisyyttä. Koet motivoivaksi mahdollisuuden päästä vaikuttamaan palkkaasi omalla työpanoksellasi.

Tehtävään annetaan kattava tuote- ja myyntikoulutus, emme edellytä aikaisempaa myyntikokemusta matkapuhelinalalta mutta se katsotaan eduksesi. Ennen kaikkea, haemme joukkoomme innostunutta ja motivoitunutta myyjää.

Tarjoamme Sinulle:

-innovatiivisen ja kehittyvän alan

-kilpailukykyisen palkkauksen

-loistavan työyhteisön

Ensimmäisen haastattelukierroksen toteutamme videohaastatteluna. Tätä varten saat sähköpostiisi linkin välittömästi kun olemme vastaanottaneet hakemuksesi. Tarkistathan vielä että sähköpostiosoitteesi on oikein. Haastatteluun vastaaminen on haun etenemisen kannalta edellytys. Mikäli viesti ei näy saapuneet kansiossa, tarkistathan roskapostin. Toivon sinun vastaavan haastatteluun mahdollisimman pian!

Ole nopea ja jätä hakemuksesi heti sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 13-15:00 Barona Jarkko Mononen 044- 517 1035