(Poistunut julkaisusta)

Myyjä CHANGE Lingerie -myymälään, osa-aikainen, Pääkaupunkiseutu
Rainmaker SalesHow Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä? Hyvä - jatkathan lukemista, sillä saatat olla juuri oikea henkilö Change -perheeseemme!


Etsimme tiimeihimme osa-aikaisia myyjiä, jotka nauttivat henkilökohtaisesta myyntityöstä ja joiden tavoitteena ovat laadukkaat asiakaskohtaamiset.Myyjä CHANGE Lingerie -myymälään (Pääkaupunkiseutu; Kamppi, Forum, Itis, Jumbo, Sello, Iso Omena)Changella asiakaslähtöinen ja henkilökohtainen myyntityö on ensiarvoisen tärkeää ja sillä saavutetaan huippuluokan asiakaskokemus ja myyntitulokset. Tehtävänäsi Changen myyjänä on vastata osaltasi myymälän myynnistä, ihanien tuotteiden esillepanosta, siisteydestä ja ennen kaikkea – unohtumattomasta asiakaspalvelusta.


Tarjoamme keskimäärin 10-20h / vko ja työvuorosi sijoittuvat myymälän aukioloaikojen mukaisesti. Edellytämme valituilta henkilöiltä joustavuutta työskennellä tarvittaessa myös muissa pääkaupunkisedun myymälöissä. 


Meillä pääset työskentelemään tavoitteellisesti työskentelevässä, tiiviissä, energisessä ja myyntihenkisessätyöporukassa, jossa arvostetaan joustavuutta ja vastuun ottamista sekä hyvän energian tuomista työyhteisöön.


Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian!Lisätietoa tehtävästä arkisin klo 14-15:00 antaa Rainmaker-rekrytointi / Annika p. 040 486 4511. 


Toteutamme rekrytointiprosessin ensimmäisen haastatteluosuuden videotyökalun avaulla, johon tulet saamaan kutsun sähköpostitse. Haastatteluun vastaaminen on edellytys hakuprosessissa etenemiselle. Jääthän siis seuraamaan työnhakulomakkeeseen ilmoittamaasi sähköpostia ja palautat videohaastattelumateriaalisi sähköpostiviestissä ilmoitettuun eräpäivään mennessä!