Myyjä, B2B, Ruskon Betoni Etelä Oy
Ruskon Betoni Etelä Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2021

Oletko tavoitteellinen ja haasteista nauttiva tiimipelaaja? Nautitko myynnin roolista, jossa vastaat siitä, että asiakkaasi saavat parasta mahdollista palvelua? Onko intohimosi saada tyytyväisiä asiakkaita ja olla mukana kiihdyttämässä liiketoiminnan kasvua? Kannattaa jatkaa lukemista, tässä voi olla tuleva paikkasi!

Haemme nyt asiakkaallemme Ruskon Betoni Etelä Oy:n valmisbetoniliiketoimintayksikköön myynnin osaajaa.

Myyjän roolissa vastaat olemassa olevista asiakkuuksista ja uusasiakashankinnasta. Päivittäiseen työnkuvaasi kuuluu yhteydenpito asiakkaisiin, tapaamiset ja neuvottelut asiakkaiden kanssa. Tuleva vastuualueesi ja toimenkuvasi asiakasrajapinnassa tarkentuu oman taustasi perusteella. Toimit tehtävässä osana myyntitiimiä ja vastaat osaltasi myynnistä pääkaupunkiseudun alueella.

Aikaisempi kokemuspohja tavoitteellisen myynnin tehtävistä luetaan eduksesi. Voit olla jo alan rautainen ammattilainen, mutta osaamisesi tehtävään voi tulla myös koulutuksesi kautta tai rakennusteollisuuden tuntemuksen kautta. Olennaista on kuitenkin, että olet tottunut toimimaan tuloshakuisesti, nautit uusien ihmisten kohtaamisista ja sinulta löytyy palavaa halua kehittyä alan ammattilaiseksi.

Persoonana olet taitava suhteiden rakentaja ja omaat erinomaiset vuorovaikutus- sekä yhteistyötaidot. Työskentelyotteeltasi olet aktiivinen ja tavoitteiden saavuttaminen motivoi sinua. Työkielenä on suomi, mutta saatat tarvita myös englannin kielen taitoa. Työpisteesi löytyy Espoon Kivenlahdesta.

Asiakkaamme Ruskon Betoni Etelä Oy tarjoaa alan moderneimmat ja tehokkaimmat työkalut. Saat osaavien kollegoiden täyden tuen perehdytyksessä ja vahvan alustan ammatilliseen kasvamiseen. Tarjolla on vakituinen työsuhde kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa, kilpailukykyisellä palkalla sekä saat työsuhteessa muut hyvät henkilöstöedut.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan paikkaa oheisen linkin kautta. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Baronan kanssa, joten kaikki yhteydenotot rekrytointiin liittyen ohjataan Baronalle. Työsopimus solmitaan Ruskon Betoni Etelän kanssa. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja valinta tehdään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Heikki Inhala Baronalta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot