(Poistunut julkaisusta)

Myyjä Autokeitaalle äitiysloman sijaisuuteen
Hansatie Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2018
Hansatie Oy
Autokeidas on suomalainen perheyritys jonka liikeideana on tarjota asiakkailleen tienvarsitaukopalveluja. Pääkonsepteihin kuuluvat ravintola, pikaruoka, päivittäistavarakauppa ja polttoainejakelu. Yrityksen historia ulottuu aina viisikymmentäluvulle asti ja sen kotipaikka sijaitsee Forssassa. Autokeidas työllistää toimipisteillään yli 100 ravintolan- ja kaupanalan ammattilaista. Konsernin liikevaihto on yli 10 miljoonaa.
Toimenkuva
Haemme Autokeitaalle asiakaspalveluhenkistä myyjää äitiysloman sijaisuuteen. Työtehtäviin kuuluu pääasiassa kaupan puolen työtehtävät kuten kassatyöskentely ja hyllytys, mutta tarvittaessa myös Hesburgerin työtehtävät.
Odotamme sinulta
Edellytämme aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta ja reipasta sekä joustavaa asennetta työntekoon. Veikkaus- ja Toto-osaaminen katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Tarjoamme monipuolisen työn ja mukavat työkaverit suositun liikenneaseman palveluksessa! Työ alkaa toukokuussa ja työtunteja kertyy 90 h/3 viikkoa. Työvuorot painottuvat päivä- ja iltavuoroon maanantaista sunnuntaihin, mutta sinulla tulisi olla valmius tehdä tarvittaessa myös yövuoroa.
Kesto
Äitiysloman sijaisuus
Lisätietoja
Sonja Laine, forssa@vmp.fi, Sonja: 0505824422/Isabella: 0403075260
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 22.03.2018 mennessä.