(Poistunut julkaisusta)

Myyjä aurinkopaneelimyyntiin
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2020

Etsimme asiakkaallemme Kotisi Energialle myyjää aurinkopaneelien myyntiin!

Sinä vastaat aurinkopaneelien myynnistä kuluttaja-asiakkaille. Toimit asiantuntijamyyjän roolissa ja autat asiakkaita löytämään heidän tarpeisiinsa parhaiten soveltuvan aurinkopaneeliratkaisun. Työ on osittain reissutyötä, mutta reissujen vastapainoksi sinulla on aina perjantait vapaana.

Sinulta löytyy asennetta ja paloa myyntityöhön sekä halua oppia uutta. Sinä teet työtä oma-aloitteisesti ja pitkäjänteisesti, ja pidät siitä, että saat vapautta itsenäiseen työskentelyyn. Sinun ei tarvitse olla valmis myynnin osaaja, sillä koulutamme sinusta sellaisen.

Mitä sinä tästä siis saat? Muutama mainitaksemme, saat vakituisen työpaikan, kattavan koulutuksen, laadukkaat työvälineet ja kilpailukykyisen palkkauksen sekä "toisen perheen", sillä työporukassamme vallitsee erittäin hyvä yhteishenki. Palkka koostuu takuupalkasta ja lisäksi kartutat henkilökohtaista provisiota, jolla vaikutat ansaintaasi ilman ylärajaa. Myyntiprovisioiden kautta sinulla onkin mahdollisuus päästä varsin hyviin ansioihin.

Tehtävä on vakituinen, ja työllistyt suoraan asiakasyritykseen. Tästä linkistä pääset tutustumaan tulevaan työnantajaasi: https://kotisienergia.fi/rekrytointi/.

Jos olet siis hienosäätöä vaille oleva tuleva huippumyyjä tai jo alan kokenut konkari, ja tämä ilmoitus sai sinun kiinnostuksesi heräämään, niin täytä hakemus www.amiko.fi sivuston kautta. Nappaa tästä itsellesi huippu duuni ja ja liity Kotisi Energian rentoon ja tuloshakuiseen porukkaan!