(Poistunut julkaisusta)

Myyjä, Aura
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2020
Etsimme nyt aurinkoista ja asiakaspalveluhenkistä

MYYJÄÄ

joka nauttii työstä ihmisten parissa ja jonka hymy ei hyydy kiireisimpänäkään aikana. Tässä työssä pääset työskentelemään keikkaluontoisesti Auran S-Marketissa sekä ABC:llä.

Työtehtäviisi myyjänä kuuluu kassan työtehtävät, hyllytys ja kuorman purku, sekä asiakkaiden neuvonta. Pääset työssäsi kehittämään omia taitoja asiakaspalvelun parissa ja samalla kerryttämään kallisarvoista työkokemusta. Huolehdit myös siitä, että kauppakokemus Auran S-Marketissa ja ABC:llä ylittää asiakkaiden odotukset. Hakemaltamme tekijältä olisi hyvä löytyä hygieniapassi ABC:llä työskentelyä varten, sekä olla mahdollisuus työskennellä satunnaisesti myös yövuoroissa, sillä Auran S-Market on avoinna ympäri vuorokauden.

Työ pohjautuu tarvittaessa töihin kutsuttavaan työmuotoon, jolloin tulet tekemään muun muassa kiiretilanteiden paikkauksia, sairauspoissaolojen sekä lomien tuurausta. Työtunteja on tarjolla myymälöiden tarpeiden mukaan, ja työvuorot sijoittuvat myymälöiden aukioloaikojen puitteisiin. Työ sopii siis mainiosti henkilölle, joka pystyy suunnittelemaan omat aikataulut ja ottamaan eri vuoroja vapaasti vastaan. Palkka määräytyy kaupan alan TES:n mukaan ja työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.


Edellytämme sinulta

Iloista asiakaspalveluasennetta ja kiinnostusta kaupanalan tehtäviin
Vastuunottokykyä, luotettavuutta ja rehellisyyttä
Asiakaspalvelukokemusta
Vähintään 18-vuoden ikää
Hygieniapassia


Tarjoamme sinulle

Monipuolisen ja vastuullisen työn päivittäistavarakaupan sekä liikenneasemamyymälän tehtävien parissa
Mahdollisuuden työllistyä joustavasti oman tilanteesi mukaisesti
Kaupan alan TES:n mukaisen palkan


Arvostamme

Hyvää käytettävyyttä ja mahdollisuutta lähteä lyhyelläkin varoitusajalla työvuoroihin.
Aiempaa kokemusta kaupan alan kokemusta
Aikaisempaa kaupan alan kokemusta


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Muistathan mainita suosittelijan yhteystiedot hakemusta jättäessäsi!

Ensimmäinen haastattelukierros suoritetaan videohaastatteluna, jossa pääset kertomaan lisää itsestäsi. Tarkkaile siis sähköpostiasi!


Lisätietoja

Jenniina Henriksson
Rekrytoinnin moniosaaja
jenniina.henriksson@staffpoint.fi
Staffpoint-konserni