(Poistunut julkaisusta)

Myyjä / Asiakaspalvelija
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Etsimme nyt Punanaamio Oy:lle innokasta ja ripeäotteista myyjää Halloween sesongille. Työt alkavat viikolla 42 ja kestävät viikolle 44.

Työ koostuu käytännössä myymälän asiakkaille tehtävästä asiakaspalvelu-, neuvonta- ja myyntityöstä. Myös vaatteiden ja tarvikkeiden hyllytys kuuluu työnkuvaan. Työ on ajoittain hyvin hektistä ja vaatii nopeita otteita sekä paineensietokykyä.

Etsimämme henkilö on iloinen, rohkea ja ulospäin suuntautunut henkilö, joka on tehnyt asiakaspalveluhenkistä myymälätyötä jonkin verran jo entuudestaan. Kokemus kassan käytöstä sekä vaatekaupassa ja/tai kosmetiikan parissa työskentelystä katsotaan hakijalle eduksi.

Työtä tehdään ma-la välillä kokoaikaisesti. Yrityksessä on käytössä tuntien tasoittumisjärjestelmä, niin että kolmelle viikolle tunteja tulee yhteensä 112,5h, enintään 48 tuntia viikossa. Päivittäiset työajat sijoittuvat arkisin klo 10:00 - 20:00 välille ja viikonloppuisin klo 10:00 - 18:00 välille.

Haluatko sinä varmistaa hauskan Halloweenin? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, 050 411 6509. Ei suoria yhteydenottoja Punanaamio Oy:lle.