Myyjä, ammattilaisurheilun yritysmyynti
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021

Hyvämaineinen asiakasyrityksemme Procito Oy on vakiinnuttanut reilun 10 vuoden aikana paikkansa Suomen huippu-urheilun merkittävänä yhteistyökumppanina. Procito keskittyy intohimoisesti urheilumarkkinointiin yhteistyössä mm. Jääkiekkoliigan ja jalkapallon Veikkausliigan joukkueiden kanssa. Yrityksen toiminta on kasvussa, joten etsimme heille Tampereelle uutta yritysmyyjää.
 
Yritysmyyjänä tulet työskentelemään aktiivisesti urheiluseurojen uusien sekä nykyisten yritysasiakkaiden parissa. Keskustelet yritysten kanssa heidän mielenkiinnostaan ja halustaan olla mukana tukemassa suomalaista huippu-urheilua sekä mahdollisuuksista hyödyntää urheilun vetovoimaa tuomalla esimerkiksi omia vieraitaan ja/tai työntekijöitään kotiotteluiden livetunnelmiin.
 
Myyntityö käynnistyy tuotepakettien kattavalla perehdytyksellä sekä kouluttautumalla asiakasrajapinnassa toimimiseen. Niiden kautta saat työhösi tarjottavien tuotepakettien tiedot, myyntikoulutuksen sekä muut työhösi liittyvät oleelliset tiedot. Varsinainen asiakastyö tehdään puhelimitse sekä käyttäen apuna laadukasta soittojärjestelmää.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää myyntihenkisyyttä, halua keskustella urheilusta ja ennen kaikkea erinomaista asiakkaan kuuntelutaitoa. Tehtävässä menestymistä tukee oma mielenkiinto urheilua kohtaan, kilpailuhenkisyys ja aikaisempi kokemus työskentelystä asiakaspalvelu- tai myyntiympäristössä. Myös mahdollinen yritysmyyntikokemus luetaan eduksi. Tehtävässä on mahdollista menestyä hyvinkin erilaisella työkokemus- ja urheilutaustalla.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, jossa pääset työskentelemään hyvien tuotteiden parissa ja keskustelemaan huippu-urheilusta. Työpäivän kesto on 6h ja työaika arkisin klo 8-16 välillä sen mukaan mikä sinulle parhaiten sopii. Palkkaus muodostuu kannustavasti pohjapalkasta, myynnin mukaan muodostuvista provisioista sekä bonuksista. Nyt sinulla on hieno mahdollisuus päästä kehittymään Procito Oy:n kasvun mukana. Tiimisi tulee Tampereella koostumaan myyntipäälliköstä sekä muista myyjistä, jotka ovat muun organisaation kanssa päivittäin tukenasi. Työ alkaa vuokratyösuhteena ja koeajan jälkeen on mahdollisuus siirtyä Procito Oy:n palkkalistoille.

Ota yhteyttä ja esittele rohkeasti itsesi meille. Työt alkavat tammikuussa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Ei suoria yhteydenottoja Procito Oy:lle, rekrytoinnin hoitaa kokonaisuudessaan Eezy Henkilöstöpalvelut.


Täytä hakemus sivuillamme https://eezy.fi/
Tai ota yhteyttä Eezy Henkilöstöpalvelut, Titta Saarinen, p. 050 500 4190 tai titta.saarinen@eezy.fi

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1520213
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere