(Poistunut julkaisusta)

Myyjä, ammattilaisurheilun yritysmyynti
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Hyvämaineinen asiakasyrityksemme Procito Oy on vakiinnuttanut reilun 10 vuoden aikana paikkansa Suomen huippu-urheilun merkittävänä yhteistyökumppanina. Procito keskittyy intohimoisesti urheilumarkkinointiin yhteistyössä mm. Jääkiekkoliigan  ja Jalkapallon Veikkausliigan joukkueiden kanssa. Yrityksen toiminta on kasvussa, joten etsimme heille Tampereelle uutta yritysmyyjää.  
 
Yritysmyyjänä tulet työskentelemään aktiivisesti urheiluseurojen uusien sekä nykyisten yritysasiakkaiden parissa. Keskustelet yritysten kanssa heidän mielenkiinnostaan ja halustaan olla mukana tukemassa suomalaista huippu-urheilua sekä mahdollisuuksista hyödyntää urheilun vetovoimaa tuomalla esimerkiksi omia vieraitaan ja/tai työntekijöitään kotiotteluiden livetunnelmiin.
 
Myyntityö käynnistyy tuotepakettien kattavalla perehdytyksellä sekä kouluttautumalla asiakasrajapinnassa toimimiseen. Niiden kautta saat työhösi tarjottavien tuotepakettien tiedot, myyntikoulutuksen sekä muut työhösi liittyvät oleelliset tiedot. Varsinainen asiakastyö tehdään puhelimitse sekä käyttäen apuna laadukasta soittojärjestelmää. Työskentelet pääosin toimistolta käsin, mutta tulevaisuudessa koeajan jälkeen sinun on mahdollista halutessasi työskennellä myös etänä.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää myyntihenkisyyttä, halua keskustella urheilusta ja ennen kaikkea erinomaista asiakkaan kuuntelutaitoa. Tehtävässä menestymistä tukee oma mielenkiinto urheilua kohtaan, kilpailuhenkisyys ja aikaisempi kokemus työskentelystä asiakaspalvelu- tai myyntiympäristössä. Myös mahdollinen yritysmyyntikokemus luetaan eduksi. Tehtävässä on mahdollista menestyä hyvinkin erilaisella työkokemus- ja urheilutaustalla.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, jossa pääset työskentelemään hyvien tuotteiden parissa ja keskustelemaan huippu-urheilusta. Työpäivän kesto on 7h ja työaika arkisin klo 8-16 välillä sen mukaan mikä sinulle parhaiten sopii. Palkkaus muodostuu kannustavasti pohjapalkasta, myynnin mukaan muodostuvista provisioista sekä bonuksista. Nyt sinulla on hieno mahdollisuus päästä kehittymään Procito Oy:n kasvun mukana. Tiimisi tulee Tampereella koostumaan myyntipäälliköstä sekä neljästä myyjästä, jotka ovat muun organisaation kanssa päivittäin tukenasi. Työ alkaa vuokratyösuhteena ja koeajan jälkeen on mahdollisuus siirtyä Procito Oy:n palkkalistoille.

Ota yhteyttä ja esittele rohkeasti itsesi meille. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Ei suoria yhteydenottoja Procito Oy:lle, rekrytoinnin hoitaa kokonaisuudessaan Smile Henkilöstöpalvelut.

Täytä hakemus sivuillamme http://smilepalvelut.fi
Tai soita Smile Henkilöstöpalvelut Teemu Aalto p.050 406 4127