Myyjä, Alepa Kannisto, Kerava, HOK-Elanto
Barona Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Alepa Kannisto avataan tammikuussa 2022 Keravan keskustan eteläpuolelle Savion kaupunginosaan Kanniston asuinalueelle. Kannisto koostuu pääosiin pientaloalueista, joita ympyröi vehreä luonto. Päivittäistavarakauppa puuttuu alueelta ja huhujen mukaan ympäristössä odotellaan jo kovasti tätä maineeltaan mukavaa ja liikkeiltään nopeaa naapuria, joka tervehtii ja juttelee. Sijainti hyvien liikenneyhteyksien varrella on mitä parhain ja uusi myymälä tulee palvelemaan kaikkia lähialueen asukkaita ympäri vuorokauden.

Puitteita rakennetaan parhaillaan ja uudessa upeassa myymälässä tulee olemaan valmistuessaan mm. pikakassat, runsas ja houkutteleva paistopiste, tuoremehupiste sekä Kaffekulma.

Olen myymäläpäällikkö Joni Lehtonen. Me haemme nyt meidän uuden mahtavan Alepa Kanniston tiimiin jäseniä, kun ollaan avaamassa alueen palvelevinta ja upeinta ruokakauppaa. Minulla on ruokakaupasta 12 vuoden työkokemus ja olen aloittanut vuonna 2009 pullopojan tehtävistä edeten erilaisten työtehtävien ja koulutusten kautta nykyisen rooliini. Kokemusta on siis monenlaisista työtehtävistä kaupassa. Vapaa-ajalla minut pitää kiireisenä alle vuoden ikäinen poikani sekä jos siltä aikaa jää, niin kuntosali harrastus. Arvostan työntekijöissä oma-aloitteisuutta ja vastuun kantokykyä. Haluamme olla alueen palvelevin ruokakauppa joten sinussa saa olla asiakaspalvelu henkisyyttä ja iloinen luonteesi saa ja pitää näkyä sekä työkavereille että asiakkaille. Haluan että tiimimme puhaltaa yhteen hiileen ja teemme yhdessä tätä työtä kannustaen toisiamme ja samalla luoden asiakkaille parhaan mahdollisen kokemuksen.

Oletko sinä etsimämme innokas, reipas ja aikaansaava myyjä, joka pitää mukavan naapurin mainetta yllä. Olisiko tässä sinun tilaisuutesi? Tarvitsemme joukkoomme myyjää 30h/vko sopimuksilla.

Alepa Kannisto palvelee viikon ja vuoden jokaisena päivänä 24/7.

Työtehtävät ovat monipuolisia ja niihin kuuluu asiakaspalvelun lisäksi esimerkiksi hyllyttäminen, paistopiste- ja kassatyö. Myymälöissämme ei ole yksintyöskentelyä.

Toivomme sinulta asennetta ja aitoa halua tehdä asiakaspalvelutyötä. Olet heittäytymiskykyinen ja sinulla on ketteryyttä kehittyä, sekä intoa tehdä vaihtelevaa vuorotyötä. Olethan 18-vuotta täyttänyt.

Tarjoamme mukavat työkaverit ja HOK-Elannon ja S-ryhmän erinomaiset henkilökuntaedut. Palkkaus on kaupan TES:n mukainen. Huomioithan hyvät ilta- ja viikonloppulisät.

Laitahan hakemusta tulemaan!

Työtehtävän tiedot:

  • Sopimustunnit: 30h/vko
  • Työsuhdemuoto: toistaiseksi voimassaoleva

Tule mukaan tutustumaan myyjän työpäivään

HOK-Elannon yritysesittely

Barona vastaanottaa ja käsittelee hakemukset, valitut henkilöt työllistyvät HOK-Elannon Alepa-ketjuun. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään ja hakijoita haastatellaan heti haun käynnistyttyä. Hakulomakkeella vaaditaan vastaus videokysymykseen. Teemme mahdollisesti päätöksiä palkkauksesta jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointia hoitava tiimi meilitse osoitteessa hok-rekrytointi@barona.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot