(Poistunut julkaisusta)

Myyjä Adecco Hyvinkää
Adecco Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Adecco Finland Oy on osa maailman suurinta henkilöstöpalvelualan toimijaa, Adecco Groupia. Meillä on maailmanlaajuisesti yli 5200 toimipistettä ja yli 32 000 työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa kollegaa ympäri maailman. Suomessa Adecco-perheeseen kuuluu Adeccon lisäksi rakennus- ja kaivostoimialan henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut Sihti.

Haemme Adeccon Hyvinkään tiimiin MYYJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen,

Etsimme palveluhenkistä tiimipelaajaa, joka toimii aktiivisesti ja luontevasti asiakasrajapinnassa. Olet mahdollisesti ehtinyt jo kerryttää kokemusta henkilöstöpalvelualalta tai olet toiminut esimerkiksi teollisuudessa myyntitehtävissä. Olet valmis ottamaan vastuuta olemassa olevista asiakkaistamme ja avaat rohkeasti ovia uusiin asiakkuuksiin.

Tehtäviisi kuuluu myynnillisten mahdollisuuksien löytäminen ja niiden loppuunsaattaminen. Palveluvalikoimaamme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, henkilöarvioinnit sekä muut HR-ratkaisut. Luot kontakteja asiakasyritysten avainhenkilöihin ja rakennat luottamuksellisia asiakassuhteita. Tehtäviisi kuuluu sekä uusasiakashankinta että lisämyynnin tekeminen nykyisille asiakkaillemme.

Toimistomme sijaitsee Hyvinkään keskustassa rautatieaseman lähellä. Työpäivien sisältö on monipuolinen ja vaihteleva - saat määritellä kalenterisi sisällön itse. Persoonana olet ulospäin suuntautunut, omatoiminen ja aktiivinen. Työskentelytapasi on tehokas ja joustava, tehtävässä menestymiseen tarvitaan myös pitkäjänteisyyttä, paineensietokykyä ja ratkaisukeskeistä asennetta. Työssä vaaditaan suomen lisäksi sujuvaa englanninkielentaitoa. Olethan kaveri myös puhelimen ja tietokoneen kanssa.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kansainvälisessä henkilöstöpalveluyrityksessä sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Pääset työskentelemään monipuolisissa ja haastavissa tehtävissä osana ammattitaitoista ja motivoitunutta tiimiä. Tehtävässä on kuukausipalkka, mahdollisuus tiimibonuksiin sekä hyvät työsuhde-edut. Saat lisäksi hyvän perehdytyksen tehtävään ja toimialaan sekä tarvittavat työkalut, joilla menestyä työssäsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Branch Manager Anita Fokin 040 632 6465 tai anita.fokin@adecco.fi

Hae tehtävää viimeistään 23.2.2020 Adeccon verkkosivujen kautta.