(Poistunut julkaisusta)

Myyjä Adecco Hyvinkää
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019Työn kuvaus:
 

Etsimme Myyjää Hyvinkään toimipisteeseemme, 
 
Etsimme palveluhenkistä tiimipelaajaa, joka toimii aktiivisesti ja luontevasti asiakasrajapinnassa. Olet ehtinyt kerryttää kokemusta henkilöstöpalvelualalta tai olet toiminut aiemmin teollisuustoimialan parissa, esimerkiksi myyntitehtävissä. Olet valmis ottamaan vastuun olemassa olevista asiakkaista ja avaat rohkeasti ovia uusiin asiakkuuksiin. Tärkeintä on aito kiinnostus myynti- ja asiakastyöhön sekä voittava ja periksiantamaton asenne.
 
Päätehtäviäsi myyjänä on myynnillisten mahdollisuuksien löytäminen ja niiden loppuunsaattaminen. Luot kontakteja asiakasyritysten avainhenkilöihin ja rakennat luottamuksellisia asiakassuhteita. Tehtäviisi kuuluu mm. asiakastapaamisten sopiminen ja säännöllinen yhteydenpito asiakkaisiin ja tarjousten laadinta henkilöstövuokraus- ja rekrytointiasiakkaillemme. Hoidat toimeksiannot alusta loppuun kokonaisvaltaisesti ja ammattitaitoisesti  asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden.
 
Arvostamme sujuvaa vuorovaikutusosaamista sekä itseohjautuvaa ja innokasta työotetta. Pystyt työskentelemään tehokkaasti ja joustavasti dynaamisessa toimintaympäristössä sekä säilytät ratkaisuhakuisen ja vakuuttavan otteen myös paineen alla.  Persoonana olet ulospäin suuntautunut, omatoiminen ja aktiivinen. Työkielemme on suomen ohella englanti.
 
Tarjoamme sinulle näköalapaikan kansainvälisessä henkilöstöpalveluyrityksessä sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Pääset työskentelemään monipuolisissa ja haastavissa työtehtävissä osana huumorintajuista, ammattitaitoista ja motivoitunutta tiimiä, joka on sitoutunut yhteisen menestyksen saavuttamiseen.
 
Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaisesti. Haethan tehtävää viimeistään 10.3.2019, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.
Lisätietoja tehtävästä antaa 7.3.2019 jälkeen yksikön päällikkö Hannele Hämäläinen 040 704 6831 tai hannele.hamalainen@adecco.fi

Asiakkaan tehtävänimike:  Myyjä Adecco Hyvinkää


Sijainti:  HYVINKÄÄ


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Anita Fokin, 040 632 6465


Toimipaikka:  Hyvinkää