(Poistunut julkaisusta)

Myyjä 30h/vk, Helsingin keskusta
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018



Työn kuvaus:
  Vuonna 2017 Suomalainen Kirjakauppa valittiin Corporate Spiritin tutkimuksessa Suomen innostavimmaksi työpaikaksi. Suomalainen Kirjakauppa on panostanut toiminnan kehittämiseen kuuntelemalla henkilöstön näkemyksiä yritykselle tärkeistä asioista. Yrityksen henkilöstö on innostunut, motivoitunut ja omistautunut työskentelemään yrityksen päämäärien ja liiketoiminnan kasvattamisen puolesta. Suomalaisen kirjakaupan arvot ovat vastuullisuus, laatu, rohkeus ja läheisyys.
 
Haemme nyt asiakkaamme, Suomalainen Kirjakauppa Oy:n toimeksiannosta Helsingin keskustaan reipasta myyjää. Keskimääräinen viikkotyöaika on 30 tuntia viikossa. Työajat sijoittuvat kello 7 - 21.45 arkisin sekä lauantaisin 8-19.45 ja sunnuntaisin 10.30-18.45 välille. Kyseessä on vakituinen tehtävä, jossa valittu työntekijä palkataan Suomalaisen Kirjakaupan työntekijäksi.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta myynnillistä asennetta, paineensietokykyä, järjestelmällisyyttä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Et pelkää lähestyä asiakkaita. Hymysi ei hyydy kovimmankaan kiireen keskellä. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta myynti- ja kassatyöstä, kaupallinen peruskoulutus katsotaan eduksesi.
 
Asenteeltasi olet omatoiminen, yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka ottaa vastuun työstään.  Työskentely iltaisin sekä viikonloppuisin sopii sinulle.  Persoonana olet positiivinen ja omaat hyvät sosiaaliset taidot.
 
Suomalaisen Kirjakaupan myyjänä tehtäviisi kuuluu aktiivinen myyntityö. Suomalaisen Kirjakaupan myyjä on myynnin ja asiakaspalvelun ammattilainen.
 
Tarjoamme sinulle antoisan ja monipuolisen työn, ison yrityksen edut, hyvät ja laadukkaat tuotteet ja mahdollisuuden työskennellä mukavassa työyhteisössä monipuolisten tehtävien parissa. Lisäksi saat kattavan perehdytyksen työhösi.
 
Lähetä hakemuksesi Adeccon sivulla www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytointiprosessissa jatkoon pääsevät saavat videohaastattelukutsun sähköpostiinsa. Viimeinen hakupäivä on 17.6.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa keskiviikkona 12.6. klo 10-11 ja torstaina 13.6 klo 9-10 Adeccon HR Consultant Oona Sundvik numerosta 040 - 6341797.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Myyjä


Sijainti:  Helsinki


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Oona Sundvik


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO