Myyjä (30 h/vko) K-Market Rusko
K-Market Rusko

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Meidän huipputiimiin haetaan nyt lisää jäseniä!


Haemme myyjää lähinnä ilta -ja viikonloppuvuoroihin ja tunteja on tarjolla noin 30 h/vko. Sesonkeina ja kesällä voi halutessasi olla myös enemmän. Vuorot kuitenkin vaihtelevat viikoittain. Taitojen karttuessa sekä oman mielenkiintosi mukaan kaupassamme on myös hyvät mahdollisuudet etenemiseen.


Sinun ei tarvitse olla valmis kaupan alan osaaja, sillä me täällä kyläkaupalla rakastamme perehdyttää sinut juuri meidän kauppaan sopivaksi timanttiseksi tekijäksi. Haemme siis ihmistä, jolla on asenne kohdallaan, tahto kehittää itseään ammatillisesti ja aito halu auttaa asiakkaitamme.


Tarjoamme sinulle työpaikan täysin uudistetussa ja koko ajan kehittyvässä K-ruokakaupassa. Kollegoiksi saat aivan mahtavan porukan kaupanalan osaajia. Asiakkaiksi maailman ihanimmat asiakkaat. Ja työnantajaksi vuoden kauppiaaksi palkitun K-ruokakauppiaan.


Lähetä hakemuksesi 31.1.2022 osoitteeseen marianne.mertsola-markkanen@k-market.com.
Kauppamme K-Market Rusko sijaitsee Ruskolla, Ohjaluodontie 2, 21290 Rusko. Mikäli asut kauempana kaupasta tarvitset oman auton.


K-Market Rusko - kyläkauppa jossa elämyksellisyys luodaan parhaalla mahdollisella palvelulla!


Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.


-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot