(Poistunut julkaisusta)

Myyjä (2kpl), Veikon kone
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi

Onko sinulla kokemusta kodin viihde-elektroniikasta ja kodinkoneiden myynnistä? Etsimme nyt asiakasvastuullista MYYJÄÄ asiakasyrityksemme Veikon koneen uuteen Helsingin kivijalkamyymälään mahdollistamaan myymälän menestyksen!

Etsimme ratkaisukeskeisiä myyjiä,  joiden aitona intohimona on asiakkaiden kohtaaminen, tuotetiedon ymmärtäminen ja asiakassuhteiden luominen.

Yritysesittely

Yli 50 suomalaista raskaansarjan kodintekniikkayrittäjää yhdisti voimansa ja siitä syntyi Veikon Kone. Yritys on nykyisin Suomen suurin ja asiantuntevin kodintekniikkaketju, joka on erikoistunut viihde-elektroniikan ja kodinkoneiden jälleenmyyntiin. Palvelu, ammattitaito, laatutuotteet, kotimaisuus, oikea hinta ja pilke silmäkulmassa - siitä Veikko tunnetaan. Lähes joka puolella Suomea. Pääset tutustumaan Veikon koneen toimintaan oheisesta linkistä: https://www.veikonkone.fi/ 

Tehtävän kuvaus

Tässä tehtävässä vastaat aktiivisesta asiakaspalvelusta, myynnistä ja tuote-esittelystä. Huomioithan, että tehtävä ei ole uusasiakasmyyntiä, vaan myymälämyyjä kartoittaa ja täyttää asiantuntemuksella asiakkaan tarpeiden mukaiset ratkaisut. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo. 10.00 - 20.00 välille ja lauantaisin klo. 10.00 - 18.00 välille.

Työsuhde on vakituinen. Työsopimus on kokopäiväiväinen. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Konalassa.

Hakijan profiili

Sinulla on aikaisempaa kokemusta kodin viihde-elektroniikan ja kodinkoneiden myynnistä. Olet joustava, innovatiivinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja ja luot ympärillesi hyvää energiaa, mikä ei jää huomaamatta myymälään astuvilta ihmisiltä. Yllät huippusuorituksiin osana tiimiä, mutta toisaalta osaat johtaa itseäsi tehokkaaseen työhön myös itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle

- kannustava tiimi ja esimies

- laadukkaat tuotteet

- täydet työtunnit ja kiinteä palkka

- mahdollisuuden kehittyä ja edetä asiakasyrityksen sisällä

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään pian, sillä paikat täyttyvät heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Pääset hakemaan tehtävään oheisella sähköisellä hakulomakkeella. Uniflexilta Julia Tähtinen vastaa rekrytointiprosessista. Ota meihin yhteyttä arkisin klo 9-15 puh. 040 689 3200. Tehtävää pääset hakemaan oheisesta linkistä.