Myyjä (25-30 h/vko) K-Supermarket Vieremä, Hyvinkää
K-Supermarket Vieremä

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

K-Supermarket Vieremä on Hyvinkäällä toimiva tavallista parempi ruokakauppa. Olemme kompaktin kokoinen K-Supermarket varustettuna monipuolisella palvelupaketilla. Meillä työskennellään hyvässä porukassa reippaaseen tahtiin. Loistava asiakaspalvelu ja tyytyväinen asiakas ovat kunnia-asioita meille!


Haemme innostunutta ja vastuuntuntoista myyjää monipuolisiin tehtäviin. Odotamme, että sinulla on kokemusta kaupan alasta ja rohkeutta ratkaista tilanteita tarvittaessa. Perehdytämme sinut kauppamme toimintatapoihin.


K-Supermarket Vieremä sijaitsee Hyvinkään rautatieaseman välittömässä läheisyydessä, joten meille pääset kätevästi myös julkisilla. Kehitämme yhdessä asiakkaidemme toiveiden mukaista tavallista parempaa ruokakauppaa, jossa tarjoamme asiakkaille niin helpotusta arjen kiireisiin kuin herkkuja juhlaan. K-Supermarket Vieremä on aktiivinen ”kyläkauppa kaupungissa”, joka elää sesonkien mukana, ja palvelee asiakkaita niin kivijalka- kuin verkkokaupassa.


Haemme porukkaamme vastuuntuntoista huipputyyppiä vakituiseen työsuhteeseen (25-30h/vko), työ on pääasiassa ilta- ja viikonloppupainotteista. Kaupan moniosaajana pääset työskentelemään kaupan kaikilla osastoilla monipuolisesti kaupan kokonaisuus huomioiden. Tehtävä edellyttää hyvää organisointikykyä ja reipasta otetta. Työsuhde alkaa 1.2.2022 tai sopimuksen mukaan. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.


Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta ja positiivista mieltä
- halua kehittyä ja oppia uutta
- kykyä työskennellä sekä yksin että tiimissä
- vastuunottokykyä sekä oma-aloitteista, ja joustavaa asennetta
- sujuvaa suomen kielitaitoa, ja vähintään 18 vuoden ikää
- voimassa olevaa hygieniapassia


Tarjoamme sinulle:
- vastuullisen, itsenäisen ja monipuolisen työn
- mahdollisuuden päästä kehittämään kauppaamme entistä paremmaksi
- K-ryhmän sekä oman talon hyvät ostoedut
- hauskat ja innostavat työkaverit


Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi kauppias Antti Kalliolle 24.1.2022 mennessä CV:n kera sähköpostilla osoitteeseen antti.kallio@k-supermarket.fi.


Ilmoitamme erikseen haastatteluihin päässeille.


Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat pyydettäessä rekrytoivasta kaupasta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot