Myyjä (20h/vko) K-Market Häijää, Sastamala
Kesko Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2021

MYYJÄ KESÄKSI K-MARKET HÄIJÄÄSEEN (noin 20 h/vko)


Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Haluat päästä oppimaan uutta sekä palvelemaan asiakkaitamme hymyssä suin. Olet omalta osaltasi vaikuttamassa siihen, että asiakkaamme asiointi K-kaupassa on helppoa.


Odotamme sinulta iloista asennetta, rohkeutta lähestyä asiakkaita. Kokemuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi. Meille voi olla mahdollista jäädä kesän jälkeen tekemään vuoroja myös opintojen ohelle.


K-kaupassa käy kesällä paljon asiakkaita, joita palvelemme laajoilla aukioloajoilla. Teemme hommia reippaassa tahdissa rennolla mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ensimmäiseen oikeaan kesätyöpaikkaasi Oman Kylän Kaupassa, jonka tarkoituksena on olla ei enempää eikä vähempää kuin kylän paras ruokakauppa eli palkkaamme vain iloisia ja asiakkaita arvostavia henkilöitä. Mukavan työn lisäksi saat tietysti myös nämä perusasiat:
- vastuullisen ja turvallisen työpaikan
- K:n perehdytysohjelman
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit


Työpaikkoja on tarjolla myös K-Market Vammalassa ja K-Market Raiviossa.


Lähetä hakemuksesi 20.3.2022 mennessä osoitteeseen jari.hotanen@k-market.com


Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla 6.6.2022 – 7.8.2022. (kesto sovittavissa).


Ilmoitamme haastatteluun kutsuttaville henkilöille viikolla 13/2022. Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Hotanen, jari.hotanen@k-market.com.


Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot