(Poistunut julkaisusta)

Myyjä (20-30 h/vko) kesäksi elintarvikeosastolle K-Citymarket Turku Ravattula
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

MYYJÄ (20-30 h/vko) ELINTARVIKEOSASTOLLE KESÄTYÖNTEKIJÄKSI K-CITYMARKET RAVATTULAAN


Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Halutko kesätyön, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja mielekkäissä työtehtävissä? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan kesätyöntekijöille monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia.


Haluamme innostuneen henkilön huolehtimaan osaltaan siitä, että kauppakokemus kaupassamme ylittää tänä kesänä asiakkaidemme odotukset. Työskentelet miellyttävässä työympäristössä. Kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.


Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- kiinnostusta kaupan alaan
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- Vähintään 18-vuoden ikää


Kesätyö kaupassamme opettaa asiakaspalvelutaitoja ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla. Meillä ei kesä mene hukkaan!


Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi
- mahdollisuus jatkaa työskentelyä kaupassamme myös kesän jälkeen viikonloppuisin/iltaisin


Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla kesä-elokuun ajaksi. Lähetä hakemuksesi 29.2.2020 mennessä osoitteeseen jerko.seppala@citymarket.fi


Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

-----------

K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.