(Poistunut julkaisusta)

Myyjä (2)
Ea terveydenhoitomyymälä

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020

Tarjolla on Osa-aikaisen myyjän paikka Helsingin ja Turun keskustassa.

Hei huipputyypit ja aurinkoiset asiakaspalvelijat!

Jos olet iloinen ja innostunut sekä myyntityöstä ja asiakaspalvelusta pitävä persoona, 
niin tarvitsemme juuri sinua!  

Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Laadukkaita tuotteita on mukava myydä. 

Palkitsemme myyjämme maksamalla työstä reilua palkkaa – paljon parempaa kuin myyjien TES taulukkopalkka. Saat täydellisen tuote- ja myyntikoulutuksen ja mahdollisuuden kehittyä myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaiseksi. 

Toivomme sinulta ystävällistä ja palvelualtista asennetta sekä arvostusta hyvinvointia kohtaan. Osaat pitää huolta myös omasta terveydestäsi ja kunnostasi. 

Työssäsi autat asiakasta löytämään juuri hänelle sopivimmat tuotteet tarjoten aina parhaan mahdollisen ostokokemuksen.
Osallistut myös myymälän muihin tehtäviin, kuten tavarantoimitusten purkaminen ja esillepano, yleisen ilmeen ylläpito, kassatilitykset ym.

Työajat:

Haemme osa-aikaista myyjää kiireapulaiseksi ja vapaapäivien sekä loma-aikojen tuuraajaksi sekä Helsingin että Turun myymälöihimme. Työtunteja on tarjolla viikoittain vaihtelevasti, joten arvostamme joustavuutta ja mahdollisuutta tulla töihin lyhyelläkin varoitusajalla. Töitä on arkisin vaihtelevasti sekä kesätyötä kokopäiväisenä 1-2 kk.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, lähetä heti vapaamuotoinen hakemus ja CV, halutessasi voit kuvata lyhyen videoesittelyn itsestäsi.
Kirjoita hakemukseen otsikoksi Osa-aikainen työ Helsinki tai Turku (riippuen siitä kumpaan haet).
Lähetä hakemus osoitteeseen anu.palomaki@ea.fi

Paikat täytetään heti kun sopivat henkilöt löytyvät, joten toimithan nopeasti.