(Poistunut julkaisusta)

Myyjä (2 kpl) (Terveydenhoitotuotteet, jalkineet) Helsingin keskusta
Ea terveydenhoitomyymälä

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

HYVÄ PALKKA MYYJÄLLE FORUMIN Ea -MYYMÄLÄSSÄMME !

Tarjolla on Osa- ja Kokoaikainen myyjän paikka Helsingin keskustassa.

Jos olet iloinen ja innostunut sekä myyntityöstä ja asiakaspalvelusta pitävä persoona, niin tarvitsemme juuri sinua!  

Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Laadukkaita tuotteita on mukava myydä. Palkitsemme myyjämme maksamalla työstä reilua palkkaa – paljon parempaa kuin myyjien TES taulukkopalkka. Saat täydellisen tuote- ja myyntikoulutuksen ja mahdollisuuden kehittyä myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaiseksi.

Toivomme sinulta ystävällistä ja palvelualtista asennetta sekä arvostusta hyvinvointia kohtaan. Osaat pitää huolta myös omasta terveydestäsi ja kunnostasi. Työssäsi autat asiakasta löytämään juuri hänelle sopivimmat tuotteet.

Osallistut myös myymälän muihin tehtäviin, kuten tavarantoimitusten purkaminen ja esillepano, yleisen ilmeen ylläpito, kassatilitykset ym.

Työajat:

Kokoaikainen myyjä:

Haemme kokoaikaista myyjää vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen, työsuhde mahdollisesti jatkuu vuoden jälkeen. Töitä on viitenä päivänä viikossa, sisältää lauantaitöitä.

Osa-aikainen myyjä:

Haemme myös osa-aikaista myyjää kiireapulaiseksi ja vapaapäivien sekä loma-aikojen tuuraajaksi. Työtunteja on tarjolla viikoittain vaihtelevasti, joten arvostamme joustavuutta ja mahdollisuutta tulla töihin lyhyelläkin varoitusajalla. Töitä on arkisin vaihtelevasti sekä kesätyötä kokopäiväisenä 1-2 kk.

 

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja kuvallinen CV. Kirjoita hakemukseen otsikoksi Kokoaikainen työ tai Osa-aikainen työ.

Lähetä hakemus osoitteeseen anu.palomaki@ea.fi

Paikat täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy, joten toimithan nopeasti.