(Poistunut julkaisusta)

Myyjä 16 h/vko Tuusulan JYSK-myymälään
JYSK

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Työn kuvaus

Annatko kaikkesi tehdäksesi myyntiä? Oletko elementissäsi nopeatempoisessa työssä ja koet uudet haasteet palkitsevina? Sytytkö ajatukselle tavoitteiden saavuttamisesta yhdessä tiimisi kanssa? Jos vastasit kyllä, saatat olla juuri etsimämme henkilö.

JYSK-myyjänä pääset osallistumaan todella laajasti myymälän eri toimintoihin.

 

Tuloshakuista myyntiä ja Suomen parasta asiakaspalvelua

Tärkein tehtäväsi on myydä, tarjota Suomen parasta asiakaspalvelua ja auttaa asiakkaitamme tekemään hyviä ostopäätöksiä. Jokaisessa JYSK-myymälässä on määritelty tavoitteet, joiden kautta pyrimme saavuttamaan aina entistä paremman tuloksen ja siten kasvattamaan liiketoimintaamme. Myyjänä lähestyt rohkeasti asiakkaitamme myymälässä ja tarjoat aktiivista sekä asiantuntevaa palvelua.  

 

Myymäläkonseptin toteuttaminen ja siisteyden ylläpitäminen

JYSK on tuhansien myymälöiden ketju. Suomessa myymälöitä on vajaa 100. Tästä syystä meillä on olemassa paljon määriteltyjä toimintatapoja, joiden kautta haluamme varmistaa tehokkaan ja tasalaatuisen työskentelyn kaikissa toimipaikoissamme. Fokuksessa ovat asiakkaamme, joille haluamme tarjota aina yhtä miellyttävän ostokokemuksen riippumatta siitä, missä myymälässä he asioivat. Yhdessä kollegoidesi kanssa varmistat, että myymälä on JYSKin konseptin mukaisesti houkutteleva, siisti ja valmiina alkaviin kampanjoihin. Osallistut työssäsi myös tuotteiden hyllyttämiseen, esille laittojen toteuttamiseen ja kampanjamateriaalien päivittämiseen.

 

Varasto on myymälän sydän

Myös varastotyöskentely kuuluu myyjiemme arkeen. Puramme kuormat ja luovutamme tuotteet asiakkaillemme itse. Hyvä peruskunto riittää, sillä käytössäsi on aina tarvittavat apuvälineet ja kollegoiden tuki.

Monipuolisen työnkuvan myötä työpäiväsi ovat vaihtelevia. Tehtävässä onnistuminen edellyttää kykyä hallita useita asioita samanaikaisesti. Tärkeää on myös, ettet hätkähdä vähästä, vaan olet pikemminkin parhaimmillasi kiireessä.

 

Olet sitoutunut ja…

 • haluat myydä
 • asetat asiakkaan aina ykköseksi ja haluat tarjota hänelle ainutlaatuisen kokemuksen
 • kova tekemään töitä yhdessä tiimisi kanssa
 • parhaimmillasi kiireisessä ja nopeatempoisessa työympäristössä
 • haluat menestyä ja luoda uraa JYSKissä
   

Me tarjoamme sinulle…

 • Kaupan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen (kokemusvuosien perusteella 8,98€/h – 13,33 €/h + ilta-, lauantai- ja sunnuntailisät). Tarjoamme palkan lisäksi myös huippumyynteihin kannustavan bonusjärjestelmän, joka luo mahdollisuuden merkittäviin lisäansioihin
 • kattava perehdytysohjelma ja säännöllistä koulutusta
 • henkilökunta-alennus 20% myös jo alennetuista hinnoista
 • mahdollisuuksia kilpailla, voittaa ja juhlia erinomaisia suorituksia tiimin kesken.
 • ainutlaatuisen yrityshengen. Olemme tiivis porukka, vaikka työskentelemmekin ympäri Suomea
 • erinomaiset uramahdollisuudet. 80 prosenttia myymäläpäälliköistämme etenee tehtäväänsä talon sisältä