(Poistunut julkaisusta)

Myyjä 12h/vko, Hamina (kesätyö)
Musti Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020

Myyjä Haminan Mustiin ja Mirriin 12h/vko

Tervetuloa Mustilaumaan! Olemme Pohjoismaiden suurin ja ammattitaitoisin lemmikkitarvikeketju, ja tunnettuja loistavasta asiakaspalvelusta. Me teemme lemmikkien ja niiden perheiden elämästä helpompaa, turvallisempaa ja hauskempaa. Lue lisää

Millaista on myyjän työ Mustissa ja Mirrissä?

"Musti ja Mirri ei ole kuin mikä tahansa kauppa, vaan eläinihmisten kohtaamispaikka. Asiakkaiden pulmien ratkominen on äärimmäisen palkitsevaa. Minulla on ilo ja kunnia olla tukena nelijalkaisten asiakkaideni arjessa – sillä jokainen kuono on loistavan palvelun arvoinen.

Voin päästää luovuuteni valloilleen luomalla uusia esillepanoja tai päivittämällä myymälän sometilejä. Mikäli haluan skipata kuntosalin tällä(kin) viikolla, nappaan vastuun isoimpien ruokasäkkien hyllyttämisestä. Kun haluan haastaa itseäni, otan hoitaakseni myymälätapahtuman järjestämisen. Mustissa ja Mirrissä mahdollisuudet ovat rajattomat ja jokainen idea on esittämisen arvoinen. "

- Manta, Mustin ja Mirrin myyjä

Lue lisää myymälätyöstä täältä

Toivomme sinulta

Arvostamme työntekijöissämme intohimoista suhtautumista eläimiin, mutkatonta suhdetta myymiseen, kykyä työskennellä itsenäisesti myymälässä ja tarttua reippaasti myös fyysisiin tehtäviin. Sinulla pitäisi olla joustavuutta tehdä töitä silloin, kun asiakkaat meitä tarvitsevat – myös iltaisin ja viikonloppuina. Alan koulutukselle ja kokemukselle heilutamme aina häntää! Edellytämme myyjiltä täysi-ikäisyyttä.

Miksi kannattaa liittyä Mustijengiin?

Vastassa on motivoitunut, positiivinen ja huippuhauska työyhteisö. Sinulla on mahdollisuus kehittää omaa työtäsi ja koko Mustiketjua. Kohtaat joka päivä paljon karvaisia asiakkaita ja voit tuoda myös oman nelijalkaisesti mukaan töihin. Saat myös Mustin ja Mirrin uramahdollisuudet ( katso Mustipolku ) ja hyvät henkilökuntaedut.

Työsuhde on määräaikainen kesäsijaisuus ajalle 1.5.2020 - 28.8.2020.

Hakuaika päättyy 27.3. Lisätietoja antaa yrittäjä Satu Piispa osoitteesta satu.piispa@mustijamirri.fi. Jätä hakemuksesi CV:n kera osoitteessa https://mustijamirri.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1945  työpaikkailmoituksen alalaidasta.