Mynämäen seurakunnan Mietoisten kappeliseurakunnan kappalainen
Mynämäen seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Tuomiokapituli on julistanut haettavaksi Mynämäen seurakunnan Mietoisten kappeliseurakunnan kappalaisen viran.
Kappalaisen valitsee Mietoisten kappelineuvosto.

Kappelineuvosto on kuvannut tehtävää ja tarpeita seuraavasti:
"Mietoisten kappeliseurakunta on kokoisekseen erittäin vireä ja innovatiivinen. Seurakuntalaisilla on poikkeuksellisen vahva ja aktiivinen rooli seurakunnan toiminnan pyörittämisessä. Jumalanpalvelusaktiivisuus on kuitenkin Mietoisissakin laskenut samaan tapaan kuin maaseudulla muutenkin. Kappelineuvosto on ottanut tavoitteekseen rakentaa Mietoisiin uudenlainen jumalanpalvelusyhteisö, jossa kohderyhmänä ovat nuoret aikuiset ja lapsiperheet. Tätä yhteisöä kehittämään haemme siihen kykenevää, innostunutta ja osaavaa kappalaista.

Tehtävään valittu saa vastuulleen Mynämäen seurakunnassa myös oman työalan, jonka rakentumiseen hän voi vaikuttaa. Valittu tulee toimimaan myös tämän työalan arkityössä osana sen tiimiä muiden työntekijöiden kanssa. Lisäksi tehtävään kuuluu muut papin työt, mm. messujen toteuttaminen, kirkolliset toimitukset, sielunhoitotyö, kristillinen kasvatus, rippikoulu- ja muu seurakuntatyö.

Edellytämme hakijalta ensisijaisesti sellaista osaamista, jota tarvitaan uuden jumalanpalvelusyhteisön rakentamisessa ja vapaaehtoisjoukon luotsaamisessa. Hakijalta edellytetään lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja, henkilöstötaitoja ja yhteistyökykyä, hyviä viestinnällisiä taitoja, erityisesti sosiaalisen median osaamista ja käyttöä. Hakijan eduksi lasketaan erityisesti kokemus yhteisön rakentamisessa sekä kyky verkostoitua tehtävässään ja toimia työssään hyvässä vuorovaikutuksessa niin seurakunnan muun henkilöstön kuin seurakuntalaisten kanssa."

Virka edellyttää suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa.
Virkaan on kelpoinen pastoraalitutkinnon suorittanut pappi.
Koeaika on 6 kuukautta.
Hakemukseen on liitettävä nimikirjanote kappalaisen viran hakua varten.

Valituksi tulleen pitää toimittaa seurakunnalle lääkärintodistus ja tarvittaessa rikosrekisteriote, joka vaaditaan lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä.

Hakuaika päättyy 6.2.2020 klo 15.00.

Virkaa haetaan ensisijaisesti jättämällä sähköinen hakemus osoitteessa täällä. Toissijaisesti hakemuksen voi toimittaa myös osoitteeseen Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituliin os. Hämeenkatu 13, PL 60, 20501 TURKU.

Lisätietoja:
Kirkkoherra Antti Kallio, antti.kallio@evl.fi, p. 0440 303 049
Pappisasessori Sari Lehti, sari.lehti@evl.fi, p. 044 7160400
Hiippakuntapastori Pauliina Järvinen, pauliina.jarvinen@evl.fi, p. 0400 126515

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1328869
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Mynämäki, Varsinais-Suomi