Mylläri-laborantti
Ruskon Betoni Etelä Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Haemme Ruskon Betoni Etelän tuotantotiimiin mylläri-laboranttia monipuoliseen tuotannon tehtävään. Pääasiallinen toimipisteesi on Pasilan betonitehdas, mutta olet tarvittaessa valmis auttamaan muillakin tehtaillamme. Huolehdit työssäsi monipuolisesti niin betonin valmistamisesta kuin laadunvalvonnasta ja olet avainasemassa varmistamassa sen, että asiakkaan tilaama tuote on oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Asiantunteva palvelumme, innovatiivinen ajattelutapamme ja hyvä yhteishenkemme varmistaa sen, että olemme asiakkaan luottokumppani betonirakentamisessa.

Työssäsi tarvitset joustavuutta, hyviä asiakaspalvelutaitoja ja paineensietokykyä. Haluat toimia osana tiimiä yhteisten tavoitteiden eteen ja olet valmis oppimaan uusia asioita. Mylläri-laborantin työssä tärkeintä on oikea asenne, huolellisuus ja kiinnostus alaa kohtaan. Aiempi kokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän sekä lämpimän työilmapiirin. Tule osaksi Ruskon Betonin hienoa tarinaa kasvamaan ja kehittymään kanssamme. Toimintamme perustana on upea henkilöstömme ja aito yhdessä tekemisen meininki. Supervoimanamme on uteliaisuus oppia uutta ja kehittyä. Meillä olet kuin kotonasi.

Tutustu meihin ja katso mitä Jukka ja Sirpa kertovat Ruskon Betoni Etelästä ja työstään:
https://www.youtube.com/watch?v=uDiNmOYS08o
Henkilöstömme ja sen hyvinvointi on meille tärkeää, lue Juttutuokiolla-artikkelimme:
https://www.ruskonbetonietela.fi/juttutuokiolla-menestys-alkaa-hyvinvoivista-tyontekijoista/

Olisiko tämä paikka juuri sinulle? Lisätietoja ja hakemukset 17.11.2019 mennessä:
suvi.anttila@ruskonbetoni.fi
Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot