(Poistunut julkaisusta)

MUUTTOTYÖNTEKIJÖITÄ
Muuttopalvelu Grundell Oy/Martela

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Haluatko tehdä liikkuvaa työtä, ansaista palkkaa ja toimia innokkaassa työtiimissä?! Etsimme osa-aikaiseen työhöntekijöitä.

Martela suunnittelee ja toteuttaa parhaita työ- ja oppimisympäristöjen käyttäjälähtöisiä ratkaisuja tämän päivän työympäristöön - liikkuvaan työhön ja monitilatoimistoihin. Martelan tavoitteena on tarjota asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen alan parhaita palveluita sekä laadukkaita, ergonomisia ja innovatiivisia tuotteita. Vuonna 2017 Martela-konsernin liikevaihto oli 109,5 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskenteli keskimäärin 508 henkilöä.

Toiminnan kasvaessa etsimme heidän tiimiin lisää innokkaita

MUUTTOTYÖNTEKIJÖITÄ

osa-aikaiseen työhön. Työvuoroja on tarjolla Martelan tilauksien mukaisesti.

Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei tarvita vaan vahvemmassa roolissa on asiakaspalvelutaidot, loistava työskentelyasenne ja tiimityötaidot. Työt ovat pääsääntöisesti Tampereella ja lähikunnissa, mutta halukkaille on tarjolla työvuoroja myös pidempien matkojen päähän.

Työ sopii erityisesti lisätyötä etsivälle tai opiskelijalle. Työvuorot ovat pääosin arkipäivisin päiväsaikaan.

Vastassa sinulla on huumorintajuinen, innokas ja ripeäotteinen tiimi, joka hoitaa monentyyppisiä työkeikkoja. Etsimämme henkilö on suomen kielen taitoinen, joustava ja ahkera työntekijä. Työ on fyysista, joten hyvä kunto on eduksi.

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä eli lähetäthän pian hakemuksesi cv:n kera. Tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa Miia Leponen, miia.leponen@barona.fi tai 040 6859 792.

Edellytykset työnsaannille: Innokas asenne, Asiakaspalvelu, Fyysinen työ
Eduksi luettavat asiat: Muuttoala, Kuljettajan ammattipätevyys