(Poistunut julkaisusta)

MUUTTOTYÖNTEKIJÖITÄ
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Oletko etsimämme henkilö, joka haluaa tehdä liikkuvaa tiimityötä?!

Asiakkaamme on hyvämaineinen ja kasvava yritys, joka tarjoaa räätälöityjä muuttopalveluita ja työympäristöjä. Toiminnan kasvaessa etsimme heidän tiimiin lisää innokkaita tekijöitä osa-aikaiseen työhön. Minimi tuntimäärää emme voi luvata, mutta energisille ja asiakaslähtöisille tekijöille töitä on tarjolla kivasti.

Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei tarvita vaan vahvemmassa roolissa on asiakaspalvelutaidot, loistava työskentelyasenne ja tiimityötaidot. Työt ovat pääsääntöisesti Tampereella ja lähikunnissa, mutta halukkaille on tarjolla keikkavuoroja myös pidempien matkojen päähän.

Työ sopii erityisesti lisätyötä etsivälle tai opiskelijalle. Työvuorot ovat pääosin arkipäivisin päiväsaikaan.

Vastassa sinulla on huumorintajuinen, innokas ja ripeäotteinen tiimi, joka hoitaa monentyyppisiä työkeikkoja. Etsimämme henkilö on suomen kielen taitoinen, loistoasenteen omaava ja joustava työntekijä. Tehtävässä etuna on työturvallisuuskortti, C-ajokortti sekä ammattipätevyys.

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä eli lähetäthän pian hakemuksesi cv:n kera. Tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa Miia Leponen, miia.leponen@opteam.fi tai 040 6859 792.

Edellytykset työnsaannille: Asiakaspalvelutyö, Fyysinen työ
Eduksi luettavat asiat: Ammattiajolupa, Työturvakortti