(Poistunut julkaisusta)

Muuttotyöntekijöitä, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme nyt muuttotyöntekijöitä Pirkanmaan alueelle eri kohteisiin.

Työtehtävässä onnistuminen edellyttää työtä pelkäämätöntä ja reippaasti työhön tarttuvaa asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa.  Aiempi kokemus muuttotyöstä plussaa, mutta ei välttämätöntä.

Työtehtäviin kuuluvat esimerkiksi yritysmuutot, sekä kotimuutot. Muutoissa käsitellään asiakkaiden muuttokuormaa, joten arvostamme huolellista ja tarkkaa työotetta.

Työ on keikkaluonteista ja sopii esimerkiksi opintojen ohelle tai lisätyöksi toisen työn ohelle. Työvuorot ovat hyvin sovittavavissa oman käytettävyytesi mukaan, työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7-15 välillä.

Kiireisimmät ajat ovat kuun vaihteet, mutta tarve työntekijöille on kuitenkin jatkuva. 

Palkkaus on muuttopalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Kaarina Ahonen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, kaarina.ahonen@nordic.fi

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, toimi nopeasti ja jätä hakemuksesi jos kiinnostut tehtävästä! Lähetä työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi .

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.