(Poistunut julkaisusta)

Muuttotyöntekijöitä PIKAINEN HAKU
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Olemme aidosti välittävin, vuodesta 2003 asti toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita juuri meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme pikaisella haulla asiakkaallemme Raumalle reippaita muuttotyöntekijöitä.

Työnkuvaus:
Työt pitävät sisällää muutto-, kanto- tai muita avustavia töitä. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta muuttotöistä, reipas asenne ja hyvä fyysinen kunto riittävät. Työ alkaa 16.1. ja alustava kesto on 1 päivä. Työtä tehdään porukalla, joten et ole yksin.

Toivomme valittavilta hakijoilta:
- reipasta asennetta
- hyvää fyysistä kuntoa
- joustavuutta työaikojen suhteen
- voimassaoleva työturvallisuuskortti on eduksesi, mutta ei pakollinen
- oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, mutta ei pakollista.

Sinulla on mahdollisuus päästä tekemään muitakin keikkatöitä jatkossa, joten lähde hommaan rohkeasti! Soita mahdollisimman pian Elina Hyvärinen, p. 040 582 5650, jos kiinnostuit paikasta ja haluat lisätietoja.

Hakuprosessi:
Haku paikkaan tapahtuu puhelimitse yllämainitusta numerosta. Toimi nopeasti, paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja:
HR-konsultti Elina Hyvärinen
040 582 5650

Avainsanat: keikkatyö, lisätienesti, muuttotyöt