(Poistunut julkaisusta)

Muuttotyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Haemme asiakkaallemme 20 muuttotyöntekijää Helsingin keskustaan marraskuun lopusta 2019 - tammikuun loppuun 2020! 

Työtehtäviin kuuluu mm. muutto- ja kantotyöt sekä osaamisen mukaan myös kalusteasennustehtävät. Työ on kokopäiväinen päivätyö maanantai-perjantai välillä, tarvittaessa myös viikonloppuisin.

Aikaisempi kokemus alasta ei ole välttämätöntä, mutta lasketaan eduksi. Tärkeintä on reipas asenne työntekoon, hyvä fyysinen kunto, suomen kielen taito sekä asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaidot.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa sähköisen hakujärjestelmämme kautta (http://henkilostotalo.likeit.fi/apply/19824019)! Haastattelemme hakijoita hakuajan aikana, joten hakea kannattaa nopeasti!

Kokemuksia vuokratyösuhteesta Suomen Henkilöstötalon kautta voit lukea täältä. 

Lisätietoja tarvittaessa antaa Suomen Henkilöstötalon Saija Husso, p. 010 2306 512 / saija.husso@henkilostotalo.fi.

Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan Suomen Henkilöstötalon porukkaan! Tsemppiä hakuun!

Suomen Henkilöstötalo on rehti ja huolehtiva työnantaja, joka työllistää vuosittain satoja työntekijöitä niin lyhyisiin kuin pitkiin työsuhteisiin lukuisille eri aloille. Työntekijöillemme tarjoamme reilut, vähintään työehtosopimusten (TES) mukaiset sopimukset, yksityisen työterveyshuollon, asianmukaiset työvarusteet, palkanmaksun kahdesti kuukaudessa sisäinen palkkahallintomme kautta. Henkilöstötalon koko osaava tiimi haluaa olla mukana työntekijöidensä uralla tarjoamalla joustavasti juuri heille sopivinta työtä.

Lue meistä lisää täältä!
Tykkää meistä Facebookissa!