(Poistunut julkaisusta)

Muuttotyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2019

Kiinnostaako keikkaluontoinen työ silloin kun sinulle itselle parhaiten sopii? 

Haemme asiakkaallemme muuttotyöntekijöitä pääkaupunkiseudun vaihteleviin muuttoprojekteihin.

Työtehtäviin kuuluu mm. monipuoliset muutto- ja kantotyöt sekä osaamisen mukaan myös kalusteasennustehtävät. Työ on keikkaluontoista päivätyötä maanantai-perjantai välillä.

Aikaisempi kokemus alasta ei ole välttämätöntä, mutta lasketaan eduksi. Tärkeintä on reipas asenne työntekoon, hyvä fyysinen kunto, suomen kielen taito sekä asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaidot. Eduksi lasketaan B- tai C-ajokortti (ei pakollinen). 


Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta! Haastattelemme hakijoita hakuajan aikana.

Kokemuksia vuokratyösuhteesta Suomen Henkilöstötalon kautta voit lukea täältä: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/kokemuksia/

Lisätietoja tarvittaessa Henkilöstötalo Saija Husso, 010 2306 512, saija.husso@henkilostotalo.fi

Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan Suomen Henkilöstötalon porukkaan! Tsemppiä hakuun!

Suomen Henkilöstötalo on rehti ja huolehtiva työnantaja, joka työllistää vuosittain satoja työntekijöitä niin lyhyisiin kuin pitkiin työsuhteisiin lukuisille eri aloille. Työntekijöillemme tarjoamme reilut, vähintään työehtosopimusten (TES) mukaiset sopimukset, yksityisen työterveyshuollon, asianmukaiset työvarusteet, palkanmaksun kahdesti kuukaudessa sisäinen palkkahallintomme kautta. Henkilöstötalon koko osaava tiimi haluaa olla mukana työntekijöidensä uralla tarjoamalla joustavasti juuri heille sopivinta työtä.

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/