(Poistunut julkaisusta)

Muuttotyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle, KEIKKATYÖ
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2019

Kaipaatko fyysistä työtä, jossa pääset tekemisiin myös ihmisten kanssa? Pidätkö liikkuvasta työstä, jossa voi ottaa työn liikunnan kannalta? Jos vastasit KYLLÄ, meillä on sinulle työpaikka!

Haemme asiakkaallemme KEIKKATYÖNTEKIJÖITÄ pääkaupunkiseudulle muuttotehtäviin. Töitä on tarjolla joka kuun vaihteessa.

Muuttajana pääset tekemään monipuolisia muuttotöitä erilaisissa kohteissa, kuten kotitalouksissa ja toimistoissa. Töitä on tarjolla joka kuun vaihteessa, jolloin muuttoalalla on kiirettä. Palkkaus määräytyy muuttopalvelualan työehtosopimuksen mukaan ja sen ohella maksetaan mahdollisia tehtäväkohtaisia lisiä.

Kerrothan hakemuksessasi, milloin sinulla olisi mahdollista aloittaa työt. Työt alkavat palkallisella perehdytyksellä. Työ soveltuu erityisen hyvin opiskelijoille tai esimerkiksi lopputyötä tekeville, joilla on mahdollisuus tehdä satunnaisia vuoroja.

Eikö kuulostakin hyvältä? Hae tehtävään alla olevan linkin kautta. Teemme valintoja jo hakuajalla, joten toimithan pikaisesti!Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi