(Poistunut julkaisusta)

Muuttotyöntekijöitä Martelan palvelutotantoon Ouluun
Martela Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2018
Martela Oyj
Martela-konserni kuuluu alansa johtaviin käyttäjälähtöisiä työympäristöjä tuottaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.
Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Martelan palveluille ja valituille tuotteille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetuista tuotteista ja Suomessa työllistävästä toiminnasta. Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa. Liikevaihto oli vuoden 2015 lopussa 132,8 miljoonaa euroa ja vuoden 2015 keskimääräinen henkilömäärä 622.
Toimenkuva
Etsimme reippaita muuttoapulaisia Martelan palvelutuotantoon. Tehtävässä toimitaan eri kohteissa Oulun seudulla. Työ on monipuolista, vauhdikasta tiimityötä jossa joka päivä on erilainen. Tunnit ja työpäivien määrät vaihtelevat aina eri projektien mukaan. Itse pystyt vaikuttamaan myös siihen, milloin työtä teet. Tehtävä on joustava ja sopii hyvin myös esimerkiksi opintojen tai muun työn ohella tehtäväksi. Vuorot sijoittuvat pääasiassa arkipäiville ja päiväsaikaan.
Odotamme sinulta
Etsimme tehtävään henkilöitä, joilla on hyvä fyysinen kunto ja erinomainen asenne työntekoon. Sinulta löytyy asiakaspalveluluonne ja kohtaat asiakkaita mielelläsi ja aina hymy huulilla.
Koulutus ja työkokemus
Aikaisempaa kokemusta muuttotöistä ei vaadita.
Muut tiedot
Tarjoamme joustavaa keikkaluonteista työtä, vuorot sovitaan aina erikseen. Palkkaus on muuttopalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Suomenkielentaito edellytetään. Ajokortti ei välttämätön. Toimi pian ja hae tehtävää täyttämällä työhakemus www.vmp.fi Liitäthän hakemukseen mukaan myös CV:si.
Kesto
2-3 kk mahdollisuus jatkoon
Lisätietoja
Riikka Luoma-aho, oulu@vmp.fi, 040 307 5304
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.09.2018 mennessä.