(Poistunut julkaisusta)

Muuttotyöntekijöitä Martelalle Pääkaupunkiseudulle
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020

Asiakkaan yritysesittely:

Martela-konserni kuuluu alansa johtaviin käyttäjälähtöisiä työympäristöjä tuottaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.
Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Martelan palveluille ja valituille tuotteille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetuista tuotteista ja Suomessa työllistävästä toiminnasta. Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa. Liikevaihto oli vuoden 2015 lopussa 132,8 miljoonaa euroa ja vuoden 2015 keskimääräinen henkilömäärä 622.

Tehtävänkuvaus:

Haemme reippaita työntekijöitä muuttohommiin Martelalle työskentelemään erilaissa yritysmuuttoprojekteissa. Työ on vauhdikasta ja monipuolista, kohteet erilaisia ja työkaverit rentoja!

Käytettävyyskalenterin avulla pystyt tekemään töitä joustavasti omien aikataulujesi mukaisesti. Töiden aloitus ajoittuu kesäkaudelle ja keikkamäärä vaihtelee asiakkaan tarpeiden ja projektien mukaan. Työ sijoittuu pääasiassa arkipäiviin ja vuorot päiväsaikaan, mutta myös viikonloppuisin voi olla keikkoja tarjolla.

Vaatimukset:

Etsimme henkilöitä, joilla on asenne kohdillaan ja ripeä työote! Työ vaatii hyvää peruskuntoa, mutta aiempaa kokemusta muuttotöistä ei tarvitse olla.

Työssä pärjäämisen edellytys on sujuva suomen kielen taito, lisäksi työ vaatii täysi-ikäisyyttä.

Muuta:

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.


Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Maiju Mynttinen
Hr-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 464 8669
muuttopalvelu@eezy.fi

www.eezy.fi

Vapaus työhön.