Muuttotyöntekijöitä Kuopioon
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.8.2020

Onko sinussa voimaa kuin pienessä kylässä? Etsitkö keikkaluontoista ja joustavaa työtä muun elämän oheen? Kiinnostavatko muuttotyöt? Hei! Siinä tapauksessa, jatka vain lukemista!

Haemme jatkuvalla tarpeella ahkeria MUUTTOTYÖNTEKIJÖITÄ keikkapooliimme Kuopioon.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla motivaatiota työtä kohtaan, sekä hyvä fyysinen kunto. Työssä tarvitaan omat turvajalkineet, jotka ovat välttämättömät. Tärkeintä on ahkera ja motivoitunut asenteesi työntekoa kohtaan. Muuttotyöntekijänä tapaat päivän aikana myös asiakkaita sekä muita ihmisiä, joten toivomme sinulta löytyvän vahvaa asiakaspalveluhenkisyyttä. Työvuorot sijoittuvat yleensä päiväsaikaan maanantaista lauantaihin vaihtelevin työajoin.

Tarjoamme joustavaa työtä sinulle, joka etsit lisätienestejä muun elämän lomaan. Tämä voi olla myös loistava tapa esim. kerryttää työkokemusta tai saada jalkaa oven väliin työelämään. Mainitsethan mikäli olet kiinnostunut myös muiden alojen keikoista, jotta voimme ehdottaa juuri sinun mielenkiintoosi sopivia työtehtäviä!

Olisiko tämä työ sinua varten? Hae tehtävää ripeästi oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi hakuun. Toimi nopeasti, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1381075
  • Tehtäväalue: Liikenne/kuljetus/ logistiikka
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Savo, Kuopio, Siilinjärvi