Muuttotyöntekijöitä keikkoihin
Henkilöstöliiga Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020
Asiakkaamme etsii useita muuttotyöntekijöitä keikkoihin loppukevään ja kesän ajaksi!
 
Työn kuvaus:
 
Muuttotyöntekijän työtehtävät koostuvat esimerkiksi muuttolaatikoiden ja muiden muutettavien tavaroiden pakkaamisesta ja kantamisesta. Työhön kuuluu myös erilaisten asiakkaiden kohtaamista. Työ on liikkuvaa ja sitä tehdään päivän aikana monissa eri kohteissa. Työ sisältää myös paljon kantamista, joten hyvästä fyysisestä kunnosta ja urheilullisuudesta on hyötyä. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, tärkeintä on hyvä fyysinen kunto ja reippaus!

Työ on keikkaluontoista ja sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle tai muiden osa-aikaisten töiden oheen. Työtä tehdään pääasiallisesti arkena päivävuorossa, mutta työntekijöiltä toivotaan valmiutta myös ilta- ja viikonloppuvuorojen tekemiseen.

Asiakasyrityksemme on yli 50 vuotta Turun talousalueella toiminut muutto- ja varastointialan toimija. Yritys on erikoistunut räätälöityihin muuttopaketteihin ja vaativien esineiden muuttamiseen. Tällä täyden palvelun muuttoyrityksellä on asiakkaina sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä.
 
Tarjoamme:
 
Valituille henkilöille tarjoamme rennon osa-aikatyön arvostetussa muuttoalan yrityksessä. Työssä pääsee sekä haastamaan itseään fyysisesti että kohtaamaan erilaisia ihmisiä. Henkilöstöliiga takaa luotettavat palkkahallintopalvelut ja aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan.

Odotamme:

Hakijoilta edellytämme mahdollisuutta työskennellä joustavasti asiakkaiden tarpeiden mukaan ja halua tehdä fyysistä työtä. Aiempaa kokemusta ei vaadita, sillä työ on helppoa ja siihen tarjotaan kattava perehdytys! Työssä tarvitaan reipasta ja oma-aloitteista asennetta, hyvää fyysistä kuntoa ja hyviä asiakaspalvelutaitoja.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1350100
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala, Asiakaspalvelu/palvelu, Muu
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku
  • Lisätietoja antaa: Terhi Solmula, terhi.solmula@henkilostoliiga.fi. Tiedustelut arkisin klo 8-16 numerosta p.0207 129 607.