(Poistunut julkaisusta)

Muuttotyöntekijöitä keikkatöihin Pirkanmaalle
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Haemme Kangasalla sijaitsevalle asiakasyrityksellemme reippaita ja motivoituneita muuttotyöntekijöitä Pirkanmaan alueelle.

Edellytämme Sinulta ahkeraa ja ripeää työskentelyasennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Lisäksi toivomme sinun olevan huumorintajuinen tiimipelaaja, jolla on sujuva suomen kielen taito.

Työpäiviin kuuluvat kaikki koti- tai yritysmuuttoihin sisältyvät tehtävät, kuten pakkaaminen, suojaaminen ja kantaminen. Töitä on tarjolla osa-aikaisesti/tarvittaessa ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Palkkaus on Muuttopalvelualan työehtosopimuksen mukainen.  

Mikäli kiinnostuit, ja olet mielestäsi hyvä tyyppi, niin täytäthän työhakemuksen pikaisesti verkkosivujemme kautta. Olemme erikseen yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon Päivi Toivonen p. 0504766545 arkisin klo 10-14 välillä. Ei tekstiviestitiedusteluja.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!