Muuttotyöntekijöitä keikkatöihin, Pirkanmaa
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme asiakkaallemme muuttotyöntekijöitä keikkatöihin Pirkanmaalle.

Töitä on tarjolla erityisesti viikonloppuisin sekä arkisin päiväsaikaan. Kiireisimmät ajat ovat aina kuunvaihteen aikaan, mutta tarve työntekijöille on kuitenkin jatkuva.

Hakemamme muuttotyöntekijät ovat reippaita ja hyvällä asenteella varustettuja. Työ vaatii hyvää peruskuntoa ja huolellisuutta, mutta emme edellytä aiempaa kokemusta muuttotöistä. Tässä työssä pääset ylläpitämään hyvää fyysistä kuntoa ja voit saada opintojen ohelle tai lisätyöksi keikkatyötä, jossa voit itse vaikuttaa työaikoihisi työskennellen mukavien työkavereiden kanssa.

Palkkaus on muuttopalvelualan työehtosopimuksen mukainen. Työsuhde solmitaan Nordic Henkilöstöpalvelujen kanssa. Halutessasi voit työskennellä muuttotöiden lisäksi myös muissa monipuolisissa keikkatöissä asiakasyrityksissämme.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Niina Vuoksi puh. 050 411 1878. 

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1391596
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 23.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Niina Vuoksi (niina.vuoksi (a) nordic.fi)
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa