Muuttotyöntekijöitä keikkatöihin, pääkaupunkiseutu
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2021

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä  niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme asiakkaallemme muuttotyöntekijöitä keikkatöihin pääkaupunkiseudulle. 

Töitä on tarjolla sekä arkisin päiväsaikaan. Kiireisimmät ajat ovat kuun vaihteet, mutta tarve työntekijöille on kuitenkin jatkuva.

Halutessasi voit työskennellä muuttotöiden lisäksi myös muissa monipuolisissa keikkatöissä asiakasyrityksissämme. Tarjolla on esimerkiksi muuta roudaustyötä, logistiikan työtä, rakennusalan työtä, jne.

Odotamme hakijoilta

Hakemamme tekijät ovat reippaita ja hyvällä asenteella varustettuja. Työ vaatii hyvää peruskuntoa, mutta emme edellytä aiempaa kokemusta muuttotöistä.


Tarjoamme
Tarjoamme esimerkiksi opintojen ohelle tai lisätyöksi sopivaa keikkatyötä, jossa voit itse vaikuttaa työaikoihisi, mukavat työkaverit ja fyysistä kuntoa tukevan työn. Palkkaus on muuttopalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Työsuhde on henkilöstönvuokrauksena Nordic Henkilöstöpalveluiden kautta.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. 

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin! 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot