(Poistunut julkaisusta)

Muuttotyöntekijöitä keikkatöihin, pääkaupunkiseutu
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakkaallemme muuttotyöntekijöitä keikkatöihin pääkaupunkiseudulle. 

Töitä on tarjolla sekä arkisin, että viikonloppuisin päiväsaikaan. Kiireisimmät ajat ovat kuun vaihteet, mutta tarve työntekijöille on kuitenkin jatkuva.

Halutessasi voit työskennellä muuttotöiden lisäksi myös muissa monipuolisissa keikkatöissä asiakasyrityksissämme. Tarjolla on esimerkiksi muuta roudaustyötä, logistiikan työtä, rakennusalan työtä, jne.

Odotamme hakijoilta

Hakemamme tekijät ovat reippaita ja hyvällä asenteella varustettuja. Työ vaatii hyvää peruskuntoa, mutta emme edellytä aiempaa kokemusta muuttotöistä.


Tarjoamme
Tarjoamme esimerkiksi opintojen ohelle tai lisätyöksi sopivaa keikkatyötä, jossa voit itse vaikuttaa työaikoihisi, mukavat työkaverit ja fyysistä kuntoa tukevan työn. Palkkaus on muuttopalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Työsuhde on henkilöstönvuokrauksena Nordic Henkilöstöpalveluiden kautta.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. 

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.